StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Temmuz 2018 #1 Öncelikle şunu belirtmek isterim: @Recep Baltaş abinin yayınladığı rehber 2011 yılında olduğu için ve başka bir yazılı rehber bulamadığım için böyle bir rehbere gerek duydum. Kendisi isterse bu konuyu silip akabinde rehberi güncelleyebilir. Adım 1: Öncelikle Gigabyte'ın kendi programı olan "AppCenter" adlı uygulamayı açıyoruz. (İndirme linki: GIGABYTE Latest 9 Series Software Utilities) Adım 2: Daha sonra önceden yüklemiş olduğunuz gene Gigabyte'in kendi programı olan "BIOS" adlı uygulamayı açıyoruz.(İndirme linki: http://download.gigabyte.eu/FileList/Utility/mb_utility_atbios_B18.0305.1.zip) Adım 3: Açılan ekranda, eğer elinizde güncelleme dosyası varsa(Örneğin: F3 Güncelleme dosyası) "Update From File" yazan sekmeden dosyanızı seçip güncellemeyi başlatın. Dosya yoksa elinizde "Update From Server" sekmesine gireceğiz. Adım 4: İndirmek istediğiniz server sitesini seçin ve ileri butonuna basın. Adım 5: Güncelleyeceğiniz BIOS sürümünü seçin ve tekrar ileri butonuna basın. Daha sonra çıkan uyarıda da "Tamam" butonuna basıp güncellemeyi başlatın. Yapamayan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese iyi forumlar. Son düzenleme: 25 Haziran 2018
Öncelikle şunu belirtmek isterim: @Recep Baltaş abinin yayınladığı rehber 2011 yılında olduğu için ve başka bir yazılı rehber bulamadığım için böyle bir rehbere gerek duydum. Kendisi isterse bu konuyu silip akabinde rehberi güncelleyebilir. Adım 1: Öncelikle Gigabyte'ın kendi programı olan "AppCenter" adlı uygulamayı açıyoruz. (İndirme linki: GIGABYTE Latest 9 Series Software Utilities) Adım 2: Daha sonra önceden yüklemiş olduğunuz gene Gigabyte'in kendi programı olan "BIOS" adlı uygulamayı açıyoruz.(İndirme linki: http://download.gigabyte.eu/FileList/Utility/mb_utility_atbios_B18.0305.1.zip) Adım 3: Açılan ekranda, eğer elinizde güncelleme dosyası varsa(Örneğin: F3 Güncelleme dosyası) "Update From File" yazan sekmeden dosyanızı seçip güncellemeyi başlatın. Dosya yoksa elinizde "Update From Server" sekmesine gireceğiz. Adım 4: İndirmek istediğiniz server sitesini seçin ve ileri butonuna basın. Adım 5: Güncelleyeceğiniz BIOS sürümünü seçin ve tekrar ileri butonuna basın. Daha sonra çıkan uyarıda da "Tamam" butonuna basıp güncellemeyi başlatın. Yapamayan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese iyi forumlar.
S SPW2050 Centipat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 23 2 Ocak 2020 #2 selamlar ben bu program ile sadece anakart modelini dogru olarak seçicem ve otomatik bi daha kendisi yapacak dogrumudur ?
selamlar ben bu program ile sadece anakart modelini dogru olarak seçicem ve otomatik bi daha kendisi yapacak dogrumudur ?
BurakParlak Hectopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #3 F41'den direk F50'e güncelleme yapabilir miyim?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2020 #4 BurakParlak dedi: F41'den direk F50'e güncelleme yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olacağını sanmıyorum. SPW2050 dedi: selamlar ben bu program ile sadece anakart modelini dogru olarak seçicem ve otomatik bi daha kendisi yapacak dogrumudur ? Genişletmek için tıkla... Adımları teker teker okursanız net bir şekilde cevap bulabilirsiniz
BurakParlak dedi: F41'den direk F50'e güncelleme yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olacağını sanmıyorum. SPW2050 dedi: selamlar ben bu program ile sadece anakart modelini dogru olarak seçicem ve otomatik bi daha kendisi yapacak dogrumudur ? Genişletmek için tıkla... Adımları teker teker okursanız net bir şekilde cevap bulabilirsiniz
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Mayıs 2020 #5 Hocam server hata veriyor ama.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 5 Mayıs 2020 #6 Elinizle anakart sayfasından indirip USB ile kurun en iyisi.