- Makaleler
- 1
Öncelikle şunu belirtmek isterim: @Recep Baltaş abinin yayınladığı rehber 2011 yılında olduğu için ve başka bir yazılı rehber bulamadığım için böyle bir rehbere gerek duydum. Kendisi isterse bu konuyu silip akabinde rehberi güncelleyebilir.
Adım 1:
Adım 2:
Adım 3:
Adım 4:
Adım 5:
Yapamayan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese iyi forumlar.
Adım 1:
- Öncelikle Gigabyte'ın kendi programı olan "AppCenter" adlı uygulamayı açıyoruz. (İndirme linki: GIGABYTE Latest 9 Series Software Utilities)
Adım 2:
- Daha sonra önceden yüklemiş olduğunuz gene Gigabyte'in kendi programı olan "BIOS" adlı uygulamayı açıyoruz.(İndirme linki: http://download.gigabyte.eu/FileList/Utility/mb_utility_atbios_B18.0305.1.zip)
Adım 3:
- Açılan ekranda, eğer elinizde güncelleme dosyası varsa(Örneğin: F3 Güncelleme dosyası) "Update From File" yazan sekmeden dosyanızı seçip güncellemeyi başlatın. Dosya yoksa elinizde "Update From Server" sekmesine gireceğiz.
Adım 4:
- İndirmek istediğiniz server sitesini seçin ve ileri butonuna basın.
Adım 5:
- Güncelleyeceğiniz BIOS sürümünü seçin ve tekrar ileri butonuna basın. Daha sonra çıkan uyarıda da "Tamam" butonuna basıp güncellemeyi başlatın.
Yapamayan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese iyi forumlar.
Son düzenleme: