Gigabyte BIOS'da yeni sürümde undervolt nasıl yapılır?

Aizensossuke

Femtopat
Daha fazla  
Bunu birkaç gündür araştırıyorum ama bulamıyorum. Bulduklarımın hepsi eski BIOS için. İşlemci AMD 5 5600. stok fan takılı. Valorant gibi oyunlarda bile 80 dereceyi geçmeye başladı sıcaklık. Düşürmem lazım ama undervolt yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geçici çözüm olarak Valorant için V-sync açıp deneyebilirsiniz. Başka oyunlarda pek işe yaramayacaktır. yeni srürümde undervolt nasıl yapılır bilmiyorum.

Hocam geçici çözüm olarak Valorant için V-Sync açıp deneyebilirsiniz. Başka oyunlarda pek işe yaramayacaktır. Yeni srürümde undervolt nasıl yapılır bilmiyorum.

Herhalde undervolt yapamıycağım yeni fan alana kadar inşallah işlemciye zarar vermem boştayken 50 55 derece de herhangi bir oyuna girince 80'i geçiyor, RDR2 oynayayım dedim 96 dereceye çıktı

İşlemci frekansını 4.2 GHz işlemci voltajını 1.10 V yapıp kullanın.

(Voltaj 1.05V a kadar düşürülebilir, her işlemci aynı potansiyelde olmadığı için, 1.10v garanti voltaj)
hocam peki bunu amd ryzen master uygulamasından yapsam da olur mu çünkü bios aşırı karışık benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…