Gigabyte DS3H sistem Windows 10 açılış ekranında kalıyor

Qweax

Centipat
Daha fazla  
RAM
HP 2x16 cl18 3600MHz
SSD veya HDD modeli
SSD 240 GB HDD Western Digital 1 TB
Ekran kartı
XFX Qick 309 Black Edition AMD RX 7600
Anakart
Gigabyte DS3H
İşlemci
AMD R5 5600G
Merhaba, benim bilgisayarım biraz yavaşlamıştı o yüzden virüs taraması yapayım dedim. Kaspersky öneriliyordu her yerde. İndirdim. Param olmadığı için ücretsiz sürümünü etkinleştirdim. Onunla tarama yaptı bir tane virüs buldu. Onu çözüp yeniden başlatacaktı.
Yeniden başlattığı sırada ekrana görüntü bozuk. Şu bu hataları AMD ila alakalı bazı hatalar geldi. Ne geldiğini hatırlamıyorum.
Bilgisayarı açtım tekrar ve Windows başlangıç ekranında kaldı.
Çözümü nedir yardımcı olur musunuz?
Bu ekranda kalıyor.

@Qweax PC'yi Güvenli Mod'da açıp ekran kartı sürücülerini kaldırın. Ve tekrar kurun.

Merhaba, reis biz bilgisayarı kaç sefer kapattık F8 ile ve diğer tuşlar ile güvenli modu açmayı denedim açılmadı bilgisayarı BIOS'tayken çalışıyor Windows'a gelince klavye mouse çalışmıyor hiçbir tuş ve mouse çalışmıyor BIOS'tan çözmenin bir yolu yok mu veya donanım ile çünkü BIOS'tan sonra başlat ekranında bilgisayar komple donuyor hatta başka klavye mouse bile taktık onda bile çalışmadı hayatımızda ilk defa böyle bir sorun görüyoruz.

Ayrıca format usbsine güvenli mod yükledik öyle açmaya çalıştık bide yeniden yükleme yükledik önceki bir tarihe alıp kullanmak için onuda görmedi kral lütfen yardımcı ol pc çöp olacak gibi şuan Bilgisayar açılış ekranında tamamen donuyor çözüm bulamıyoruz

Format USB'sine Güvenli Mod mu yüklediniz? O nasıl oluyor?

Hocam siz paylaştığım rehberi iyice okudunuz mu? Burada önemli olan kurtarma ekranına erişmek.

Ya da PC'yi format USB'si ile başlatın. "Şimdi yükle" ekranının altında kurtarma seçeneğini deneyin.

Son düzenleme:
Pcye Format Usbsinj Takıyoruz Onuda Okumuyor Ama Diğer Taktığımız Şeyleri Okuyor Okusaydı Şuanda Yapmıştık Zaten Güvenli Mod Dediğimiz Yeniden Yükleme Usbye Yeniden Yükleme İndirdik Eski Bir Tarihe Alıp Ordan Kullanacaktık Usbyide Görmüyor Biosta

Format Usbsi Yaptık Biostan Açmayı Denedik Ama Usbyide Görmedi O Ekranda Kaldı Formatta Atamıyoruz Format Atmak İstiyoruz Onu Bile Yapamıyoruz

Hocam Windows tam açılacakken PC'yi güç düğmesine basılı tutarak kapatın. Onarma ekranı gelene kadar bunu tekrarlayın.
Olmassa Bazıları Bilgisayarı Kapatmış Arkadan Power Butonunu Kapatarak Fişide Çekip 5-10 Dakika Beklemişler Olmuş Denenirmi Başka Çözüm Varmıdır

Hocam Windows tam açılacakken PC'yi güç düğmesine basılı tutarak kapatın. Onarma ekranı gelene kadar bunu tekrarlayın.
Bir Yandan F8 E Basayımmı Çünkü Onarma Ekranı Nasıl Gelecek Anlamadım? Cevap Yazarsanız Sevinirim

Hiçbir tuşa basmayın. Sadece yazdığımı yapın.
Her Defasında Bilgisayar Kapanıyor Normal İşte Yaptıktan Sonra Tekrar Kapatmadan Açıkmı Bırakayım Yoksa Sürekli Bilgisayarı Normal Kapatmış Oluyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…