Gigabyte DS3H sistem Windows 10 açılış ekranında kalıyor

Qweax

Centipat
Daha fazla  
RAM
HP 2x16 cl18 3600MHz
SSD veya HDD modeli
SSD 240 GB HDD Western Digital 1 TB
Ekran kartı
XFX Qick 309 Black Edition AMD RX 7600
Anakart
Gigabyte DS3H
İşlemci
AMD R5 5600G
Merhaba, benim bilgisayarım biraz yavaşlamıştı o yüzden virüs taraması yapayım dedim. Kaspersky öneriliyordu her yerde. İndirdim. Param olmadığı için ücretsiz sürümünü etkinleştirdim. Onunla tarama yaptı bir tane virüs buldu. Onu çözüp yeniden başlatacaktı.
Yeniden başlattığı sırada ekrana görüntü bozuk. Şu bu hataları AMD ila alakalı bazı hatalar geldi. Ne geldiğini hatırlamıyorum.
Bilgisayarı açtım tekrar ve Windows başlangıç ekranında kaldı.
Çözümü nedir yardımcı olur musunuz?
Bu ekranda kalıyor.

IMG_20250308_184616.jpg

Kapatıp açtığınızda "Windows onarıma hazırlanıyor" yazısının gelmesini bekleyin. Gelmezse aynı işlemi tekrarlayın.
Kral Bide Bizde Bilgisayarı Açıyoruz Windows Açılış Ekranı Dediğimiz O Parolayı Girdiğimiz Yere Gelmeden Önce Sadece Saatin Ve Ana Ekran Fotoğrafının Gözüktüğü Yerde Ekran Donuyor Ayrıca Mouse Işığı Yanıyor Ama Klavyenin Numlock Ve Caps Lock Tuşuna Falan Basıyorum Çalışmıyor Ama Bios Açınca Windowstan Önce Biosta Mouse Ve klavye Çalışıyor Zaten Çalışsaydı Biz Güvenli Modda Yapacaktık Ancak Donduğunda Tüm Bilgisayar Donuyor Senin Dediğini Deneyeceğim Şimdi

Kapatıp açtığınızda "Windows onarıma hazırlanıyor" yazısının gelmesini bekleyin. Gelmezse aynı işlemi tekrarlayın.
Kral Bilgisayar Virus Taraması Yaparken Kaspersky Tarafından Çökmüştü Senin Sayende Yaptım Teşekkür Ederim Sistem Geri Yükleme Yaptım Gelişmiş Ayarlardan Tecrübe Oldu Teşekkür Ederim Hayırlı Akşamlar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı