Gigabyte Easy Boost ne işe yarar?

Kubilay Koksal

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir program var bende fakat çok kurcalarsam PC'yi yakacağımdan falan korkuyorum, ne işe yarar bu program?

Default tuşuna basıp, Apply ile onaylayınız. Programı kapatıp, tekrar kullanmayınız. PC'yi yakabileceğinizi düşünüyorsanız tavsiyem sizin için faydalı olacaktır.

Sanırım basit OC aracı. OC konusunda tecrübeli değilseniz kullanmanızı tavsiye etmem.

GT 210, O.C potansiyeli olan bir kart değil bu yüzden denemenizi tavsiye etmem. Böyle programlar her zaman soruna yol açabilir, kalitesizliğinden değil, bilgisiz bir insan için benzin ve kibrit görevi görür

Sadece fan hızını yükseltiyorum pc çok ısınınca diğer ayarlarını pek kurcalamadım zaten

Basit bir OverClock programı aynı Msi afterburner gibi hem o ekran kartına overclock gereksiz olur. Ekran kartını overclock yaparsan +200mhz gibi bir overclockla yakabilirsin eğer para biriktirebilirsen yeni bir ekran kartı alabilirsin işlemci ve anakartına uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…