OzkanBy Hectopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar merhaba, son kararım bu sistemi toplamak, nasıl bir sistem? Görüşleriniz benim için çok önemli teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2016
Arkadaşlar merhaba, son kararım bu sistemi toplamak, nasıl bir sistem? Görüşleriniz benim için çok önemli teşekkürler.
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #2 Daha performanslı.
OzkanBy Hectopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #3 Silinen üye dedi: Daha performanslı.Eki Görüntüle 165077 Genişletmek için tıkla... İşlemci zayıf değil mi kardeşim ?
Silinen üye dedi: Daha performanslı.Eki Görüntüle 165077 Genişletmek için tıkla... İşlemci zayıf değil mi kardeşim ?
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #4 Düşük kalıyor olabilir. Ama sistem hem DDR4 hem de ekran kartı daha iyi. Oyunlardaki darboğazıda oyun ayarlarını yükselterek giderbilirsin.
Düşük kalıyor olabilir. Ama sistem hem DDR4 hem de ekran kartı daha iyi. Oyunlardaki darboğazıda oyun ayarlarını yükselterek giderbilirsin.
OzkanBy Hectopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #5 Silinen üye dedi: Düşük kalıyor olabilir. Ama sistem hem DDR4 hem de ekran kartı daha iyi. Oyunlardaki darboğazıda oyun ayarlarını yükselterek giderbilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim sistemim nasıl yani açıkcası ben öyle yüksek oyun oynamam oynarsam gta 5 düşük ayarlarda benim amacım güzel bir bilgisayarım olsun rahatça dolaşabileceğim.
Silinen üye dedi: Düşük kalıyor olabilir. Ama sistem hem DDR4 hem de ekran kartı daha iyi. Oyunlardaki darboğazıda oyun ayarlarını yükselterek giderbilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim sistemim nasıl yani açıkcası ben öyle yüksek oyun oynamam oynarsam gta 5 düşük ayarlarda benim amacım güzel bir bilgisayarım olsun rahatça dolaşabileceğim.
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #6 Sen bilirsin ama benim tavsiye ettiğimi alırsan kafan 5 yıl rahat eder. İlerde işlemci upgradesi yaparsın.
Sen bilirsin ama benim tavsiye ettiğimi alırsan kafan 5 yıl rahat eder. İlerde işlemci upgradesi yaparsın.
OzkanBy Hectopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #7 Silinen üye dedi: Sen bilirsin ama benim tavsiye ettiğimi alırsan kafan 5 yıl rahat eder. İlerde işlemci upgradesi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Yani kardeş bu benim topladigim zayif bir sistem mi ?
Silinen üye dedi: Sen bilirsin ama benim tavsiye ettiğimi alırsan kafan 5 yıl rahat eder. İlerde işlemci upgradesi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Yani kardeş bu benim topladigim zayif bir sistem mi ?
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #8 OzkanBy dedi: Yani kardeş bu benim topladigim zayif bir sistem mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle. Ama diğeri upgradeye açık, yeni nesil olduğu için onu önerdim.
OzkanBy dedi: Yani kardeş bu benim topladigim zayif bir sistem mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle. Ama diğeri upgradeye açık, yeni nesil olduğu için onu önerdim.