foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #1 Red Switch modeli şu an neredeyse hiçbir sitede stokta yok. Benim gözden kaçırdığım bir site varsa atarsanız sevinirim. Onun dışında bilgisi olan varsa stoklara ne zaman gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019
Red Switch modeli şu an neredeyse hiçbir sitede stokta yok. Benim gözden kaçırdığım bir site varsa atarsanız sevinirim. Onun dışında bilgisi olan varsa stoklara ne zaman gelir?
OktayTapan35 Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 14 25 Ağustos 2019 #11 OktayTapan35 dedi: Nasıl konuşucaz? Genişletmek için tıkla... OktayTapan35 dedi: Nasıl konuşucaz? Genişletmek için tıkla... festhh dedi: Öncelikle belirteyim noktalama işaretlerine dikkat edin lütfen. Satılık olarak konu açarsanız belirtirsiniz elden vermek istediğinizi. Genişletmek için tıkla... Eğer ciddi alıcıysan numaramı veriyim sana fotoğrafları atıyım herşeyi atıyım müsait bir gündede elden veririm burda konu açmayla uğraşamam. Artı 0 Eksi
OktayTapan35 dedi: Nasıl konuşucaz? Genişletmek için tıkla... OktayTapan35 dedi: Nasıl konuşucaz? Genişletmek için tıkla... festhh dedi: Öncelikle belirteyim noktalama işaretlerine dikkat edin lütfen. Satılık olarak konu açarsanız belirtirsiniz elden vermek istediğinizi. Genişletmek için tıkla... Eğer ciddi alıcıysan numaramı veriyim sana fotoğrafları atıyım herşeyi atıyım müsait bir gündede elden veririm burda konu açmayla uğraşamam.
festhh Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 159 Yer Tunceli 25 Ağustos 2019 #12 OktayTapan35 dedi: Eğer ciddi alıcıysan numaramı veriyim sana fotoğrafları atıyım herşeyi atıyım müsait bir gündede elden veririm burda konu açmayla uğraşamam. Genişletmek için tıkla... Maalesef telefon numarası olaylarıyla sorun yaşadığım için güvenemiyorum. Başka bir alıcı bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
OktayTapan35 dedi: Eğer ciddi alıcıysan numaramı veriyim sana fotoğrafları atıyım herşeyi atıyım müsait bir gündede elden veririm burda konu açmayla uğraşamam. Genişletmek için tıkla... Maalesef telefon numarası olaylarıyla sorun yaşadığım için güvenemiyorum. Başka bir alıcı bulabilirsiniz.
OktayTapan35 Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 14 25 Ağustos 2019 #13 festhh dedi: Maalesef telefon numarası olaylarıyla sorun yaşadığım için güvenemiyorum. Başka bir alıcı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İsmim soy ismim yazıyo ulaşmak istersen ulaşırsın iyi günler. Artı 0 Eksi
festhh dedi: Maalesef telefon numarası olaylarıyla sorun yaşadığım için güvenemiyorum. Başka bir alıcı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İsmim soy ismim yazıyo ulaşmak istersen ulaşırsın iyi günler.
KS KS foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2019 #14 @OktayTapan35 İzmir'de olsam alırdım fakat maalesef Bursa'da yaşıyorum. Artı 0 Eksi