Gigabyte G1 GTX 970 ve G3258 Sistem Resimleri

Coil whine için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Aynı ekran kartını almak istiyorum da.

Hocam o kasanın ortasından geçen ekran kartını desteklemesi açısından takılan çubuğa dikkat edin fanlara denk gelip fanın çalışmamasına neden olabiliyor. O çubuğun asıl görevi benim bildiğim kadarıyla fan takmak için.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Testlerini bekliyoruz.
İnşallah en kısa zamanda gelecektir.
Coil whine için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Aynı ekran kartını almak istiyorum da.
Coil whine nin şuanda sistemime tek zararı ekranımda fps artışında düşüşünde çizgi çizgi yapmasıdır,başka bir zararı yok he bide ses dışında , muhtemelen oyüzden sıkıntı yok

Özellikle fanın çalışma aralığındamı diye takarken bakarak dikkatlice takmıştım zaten ama yinede dikkatin için teşekkür ederim ve o çubuğun asıl görevi fan takmak değil, hem fan hem ekran kartı desteğidir.

970'e 3258'imi layık gördünüz ?
Artık alınmış sistem, hayırlı olsun diyelim.

Layık gördünüz ? bence işlemci gereğinden fazla kaliteli tabiki i5 etmez ama hakkını yiyorsunuz onu öncelikle bir belirteyim.
İşlemci online oyunlar haricinde gerçekten çok güzel performans veriyor Assassins Creed IV Black Flag,Battlefield 4,Crysis3,Ets2, Nfs Rivals gibi oyunların hepsini denedim alabildiğim en yüksek grafiklere aldım AA da açıktı 40 Fps nin altına düşmedi, İşlemci kullanımı %100 iken ekran kartı kullanımı %80 lerdeydi ama yinede Gtx 970 ve g3258 4.4 Ghz layıktır bence.

Hayırlı olsun. Dar boğaz olma ihtimali yüksek. İleriye doğru işlemci değiştirilebilir.

Son düzenleme:
Bende i3 4160 ve Gigabyte GTX 970 G1 kullanıyorum. %10-15 darboğaz oluyor. Allah ikimize de darboğaz göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…