GIGABYTE G1.Sniper B5 ve Pentium G3258 OC Yapılırmı ?

Mehmet Türkan

Hectopat
Daha fazla  
GIGABYTE G1.Sniper B5 Soket B85 LGA 1150 Anakart'a Pentium G3258 LGA 1150 İşlemci Taksam Overclock yapabilirmiyim ? ? ?
Lütfen yardımcı olun Şimdiden herkese teşekkürler ...

@Recep Baltaş Ya Ben şunu sormak istiyorum En iyi hangi Anakart olur . Yani şöyle diyeyim Pentium G3258 En iyi Hangi Orta Maddiyatlı Anakartla Overclock yapılır Yada neye Bakıp öğrenebiliriz ki sizi fazla rahatsız etmiyeyim .

Yapılabilir görünüyor, i7-4770K'yı bile overclock yapmışlar.

www.guru3d.com: Gigabyte G1.Sniper B5 review - Overclocking the Core i7 4770K

index.php

www.guru3d.com: Gigabyte G1.Sniper B5 review - Overclocking the Core i7 4770K

@Recep Baltaş Ya Ben şunu sormak istiyorum En iyi hangi Anakart olur . Yani şöyle diyeyim Pentium G3258 En iyi Hangi Orta Maddiyatlı Anakartla Overclock yapılır Yada neye Bakıp öğrenebiliriz ki sizi fazla rahatsız etmiyeyim .
Mesela
100 Tl daha eklersen bu anakartı alabilirsin. Tam bir oyuncu anakartı.
www.vatanbilgisayar.com: Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı