GIGABYTE G1.Sniper B6 Anakart Nasıldır?

Makaleler
5
Daha fazla  
GIGABYTE G1.Sniper B6 Intel B85 Soket 1150 DDR3 1600MHz VGA&DVI&HDMI Anakart Arkadaşlar merhaba, sizce bu anakart nasıldır? Oyun performansı olsun, ethernet portu olsun, ses giriş çıkışları olsun, iyi bir performans verir mi? Kullandığım anakart baya ucuz yolluydu "Asus H81M-K" şuan kullandığım anakartım, bu hafta sonu değiştirmeyi düşünüyorum gözüme ise bu takıldı daha önce hiç "GIGABYTE" kullanmadığım için sizlerin fikirlerine ve deneyimlerine ihtiyacım var teşekkürler.

Gigabyte anakartım var ve çok mutluyum. Çok kaliteli bir marka zaten anakartı çok iyi üretiyor ekran kartınıda öyle. Bu arada anakart performansa etki etmez. İşlemcin ve RAM bilgilerini söylersen uyumlumu değilmi yardımcı olabiliriz. Kasaya sığıp sığmamasına dikkat et.

O kadar bilgim var çok şükür :p şaka yapıyorum yanlış anlamayın "performansa etki etmez" lafı bence biraz eksik, çünkü şuan kullandığım anakartım da PCI-E 2.0 kullanıyorum, mesela bu ekran kartı için bir eksik, tamam öyle pek bir fark olmasa da bir nebze performans farkı olacaktır, ayrıca almayı düşündüğüm ankartta ethernet portu şuan ki kullandığım porttan daha iyi bunlarda online oyun performansını bir nebze etkiler, zaten anakart "Gaming" model bir yapıya sahip buradan da anlaşılacağı üzere salt anakartlara rağmen oyun anlamında bir fark söz konusu. Güzel yorumun için teşekkür ederim. Bu arada işlemci ve kullandığım ram;

*İntel Core İ5 4460.
*G-SKILL Ripjaws 4x4 8GB Dual-Kit ram.
*Not: Bu anakartı alırsam yanına bir 4x4 8GB ram daha ekleyeceğim.

Konu günceldir.

O kadar bilgim var çok şükür :p şaka yapıyorum yanlış anlamayın "performansa etki etmez" lafı bence biraz eksik, çünkü şuan kullandığım anakartım da PCI-E 2.0 kullanıyorum, mesela bu ekran kartı için bir eksik, tamam öyle pek bir fark olmasa da bir nebze performans farkı olacaktır, ayrıca almayı düşündüğüm ankartta ethernet portu şuan ki kullandığım porttan daha iyi bunlarda online oyun performansını bir nebze etkiler, zaten anakart "Gaming" model bir yapıya sahip buradan da anlaşılacağı üzere salt anakartlara rağmen oyun anlamında bir fark söz konusu. Güzel yorumun için teşekkür ederim. Bu arada işlemci ve kullandığım ram;

*İntel Core İ5 4460.
*G-SKILL Ripjaws 4x4 8GB Dual-Kit ram.
*Not: Bu anakartı alırsam yanına bir 4x4 8GB ram daha ekleyeceğim.

Konu günceldir.

2x4 GB demek istediniz herhalde

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı