İnceleme Gigabyte G24-F2 165Hz IPS Monitör

Merhaba, geçen senelerde İtopya'da topladığım sistemimin yanında Gigabyte'ın G24-F2 modelini satın aldım. Ürün, 165Hz IPS panel monitör. Arkasındaki düğmeden monitörün menüsüne erişebiliyorsunuz ve bu menüde birçok ayar yapılabiliyor. Monitör overclock destekliyor; overclock kısmındaki seçeneği “on” yaparsanız 180Hz desteği sunuyor. Menüsünde oyunlar için birçok ayar, Crosshair vs. bulunmakta. Ürünü aldığımdan beri hiçbir ghosting, ölü pixel vs. ile karşılaşmadım. Ürünün içerisinden 1 adet HDMI kablosu ve 1 adet Power kablosu çıkıyor. Cidden kaliteli ürünler çıkıyor. Monitörün ayağı ve kaldırma platformu da kutunun içerisinde geliyor. Ürünü sadece yukarı ve aşağı hareket ettirebiliyorsunuz; dikey vs. olmuyor, pek bir önemi yok bence. Monitörün ayarını yani kaldırma platformunu en alta aldığınızda masayla arasında 4 cm gibi bir şey kalıyor, sıfıra sıfır olmuyor. Kaldırma platformu cidden güzel fakat 4-5 ay içerisinde sertleşmeye başlıyor, kullanımı zorlaşıyor. Bu da bir engel değil fakat büyük bir eksik diyebiliriz.

Gelelim ürünün eksilerine; monitör cidden çok ısınıyor, hele ki bilgisayarı uzun süre kapatmadığım zamanlar oluyor. 48 saati aşan sürelerde cayır cayır yanıyor, ekrana dokunduğunuz gibi hissedebiliyorsunuz. Ekran kalitesi kağıt gibi, parmağımı minik bir şekilde bastırdım ve dağıldı.

Genel olarak bu şekilde. Öğrenmek istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırım. İyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250710_003353_WhatsApp.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…