Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Teşekkürler bekliyorum :) nereden aldığınız bu arada.
Hocam kusura bakmayın Windows falan kurdum işim şimdi bitti. Monitör 10 numara 5 yıldız hiçbir sorun yok. Ölü piksel testine de soktum çıkmadı bana umarım size de çıkmaz. Işık sızması yok değil ama beni asla ve asla rahatsız etmedi. Birazdan osd sidekick yazılımını kuracağım. Kesinlikle tavsiye ederim. Şu an da 3900 TL kaçırmayın bence yakında 4500 e çıkar.

Hocam kusura bakmayın Windows falan kurdum işim şimdi bitti. Monitör 10 numara 5 yıldız hiçbir sorun yok. Ölü piksel testine de soktum çıkmadı bana umarım size de çıkmaz. Işık sızması yok değil ama beni asla ve asla rahatsız etmedi. Birazdan OSD sidekick yazılımını kuracağım. Kesinlikle tavsiye ederim. Şu an da 3900 TL kaçırmayın bence yakında 4500'e çıkar.

Fırsatım olduğu an alacağım lakin bu testleri ghosting, ölü pixel vs testleri hangi programla falan yapılıyor bilgi verir misin? :)

Herkese merhaba , itopya indiriminden monitörü satın aldım ve ilk izlenimim gayet başarılı olduğu yönünde. Forumdaki değerli dostlara bir kaç sorum olacak monitör ile ilgili.
1-Öncelikle içinden çıkan hdmi kullanmak yerine display port satın aldım ve o şekilde kullanacağım. Daha stabil ve verimli olacağını düşündüm bilmiyorum. HDR modu aktif etmeli miyim ? Oynadığım oyunlar genellikle pubg ve valorant gibi oyunlar ve rekabetçi oynuyorum arada gta 5 oynuyorum. Ne gibi artıları var oyunlarda ?
2-Nvdia denetim masasında, monitörü taktığımda gsynch açık olarak gözüküyor onu rekabetçi oynarken açık tutmamın bir dezavantajı var mıdır input lag gibi ?
3-Usb kablosu ile osd programını bir kaç kişinin yükleyemediğini gördüm henüz indirmedim ancak indiren ve kullananlar varsa ideal ayarlarını ss olarak paylaşabilirler mi ? Umarım indirirken sorun olmaz.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı