theumtkyd
Hectopat
Çok sağolun.Ghosting yok bunu birincisi bildirmek istiyorum. MS değerine Ufo testin takılmayın. Gerçekçi değer vermiyor. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Çok sağolun.Ghosting yok bunu birincisi bildirmek istiyorum. MS değerine Ufo testin takılmayın. Gerçekçi değer vermiyor. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Bahsettiğin model G2422HS ise şuan kullanıyorum. Ufaktan bi' IPS Glow var ama bu IPS panellerde olağan bir durum.Peki Dell'in 165Hz monitöründe ışık sızması gibi bir sorun var mıdır acaba bilginiz var mı?
@Saint Lucia
Hocam aldım monitörü, sorunsuz elime ulaşır umarım.![]()
İtopya'dan mı aldınız sepete eklenmiyor ürün dünden beri deniyorum nasıl aldınız?
Hocam web stoku bitti sanırım, sadece mağazalarda var.
Al işte![]()
İade edilmiş ölü pikselleri ürünleri göndermesinlerArada bir sayfayı yenileyin hocam bende de stok bitti gözüküyordu, sepete ekliyordum tam işleme devam edeceğim stok bitti diye uyarı veriyordu. En son bir kez daha sepete ekle butonu geldi öyle aldım. Aldıktan sonra tekrardan stok bitti gözüktü ama sipariş geçildi![]()
İade edilmiş ölü pikselleri ürünleri göndermesinler![]()
Yok bee![]()
![]()
İnşallah eklenir o zaman ne yapalım F5 lemeye devambu arada bu indirimler ne zamana kadar bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.