Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Hocam bende almayı düşünüyorum bir sitede en iyiy oyuncu mon, törü seçildiğini gördüm 2023 yılında da alına bilecek bir monitörmü ya da başka ghosting yapmayan fiyatı uygun bunun gibi monitörler var mı?
Bende G24F-2 ve Dell G2722HS var. Dell'in renk doğruluğunun ve görüntü kalitesinin gigabyte'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama Gigabyte da siyahlar ve ips bleeding konusunda başarılı. İki monitörü de tavsiye ederim çok güzeller arasında tercih yapmak gerçekten zor. 27 inç büyük olur diyorsanız Dell G2422HS de düşünebilirsiniz tek fark boyut farkı. Kutulardan gerekli kabloları çıkmakta. İkisi de standart 165hz, Gigabyte oc açınca 180hz oluyor ancak eski oyunlarda görüntüde bozulmalar hissettirdi bana, o yüzden oc kapalı kullanıyorum. Gerçekten taş gibi, herhangi bir kronik sorun görmediğim iki monitör. Genel dış malzeme kalitesi olarak oyum Dell'e, ancak asansör özelliği biraz sert, kuvvet istiyor. Bir de gigabyte'ın on off dahil bütün tuşları arkadayken, Dell'in on off tuşu sağ alt köşede, ayar tuşları arkada. On off'u bulamadığı için bozuk sanıp iade edenler olmuş.

İnternetteki karşılaştırma sitelerine baktım Gigabyte daha yüksek puanlı benim içime daha çok sindi ama diğerlerineden bakacağım bir de 24 inç küçükmü daha ağırlıktı FPS oyuları oynadığım için 27 inç düşünmüştüm ama bu özelliklerde 27 inçler çok yüksek fiyatlı geldi 24'e düstüm.
1080P için 24" ideal bence hocam. Hangisine kafanız yattıysa onu alın hocam.

Bende G24F-2 ve Dell G2722HS var. Dell'in renk doğruluğunun ve görüntü kalitesinin Gigabyte'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama Gigabyte da siyahlar ve IPS bleeding konusunda başarılı. İki monitörü de tavsiye ederim çok güzeller arasında tercih yapmak gerçekten zor. 27 inç büyük olur diyorsanız Dell G2422HS de düşünebilirsiniz tek fark boyut farkı. Kutulardan gerekli kabloları çıkmakta. İkisi de standart 165Hz, Gigabyte OC açınca 180Hz oluyor ancak eski oyunlarda görüntüde bozulmalar hissettirdi bana, o yüzden OC kapalı kullanıyorum. Gerçekten taş gibi, herhangi bir kronik sorun görmediğim iki monitör. Genel dış malzeme kalitesi olarak oyum Dell'e, ancak asansör özelliği biraz sert, kuvvet istiyor. Bir de Gigabyte'ın on off dahil bütün tuşları arkadayken, Dell'in on off tuşu sağ alt köşede, ayar tuşları arkada. On Off'u bulamadığı için bozuk sanıp iade edenler olmuş.

Madem ikisi de var bir şey isteyeceğim ayıp olmazsa iki monitöründe sağdan sola kaç cm olduğunu ölçer misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı