Gigabyte G24F-2 alınır mı?

Bilmiyorum fakat kutudan çıkan kablo.
Fotoğraf atma şansınız var mı?

Ben laptopta denediğimde DP ile 165hz oradan da 180 oc yapabildim fakat HDMI girişi diğer laptopta olduğundan onda denediğimde sadece 120 alabildim. HDMI 1 ve 2'ye de takıp denedim. Siz de deneyim olmadı DP alırsınız, çok mühim değil bu.
Hocam olayı çözdüm hdmi ile 179 hz şuan benim hdmi ile kullanıyorum monitörü ancak g-sync olmadığı için 180fps üstüne çıkamıyorum dp kablo ile g-sync kullanılabilir hale geliyor.
 
Son düzenleme:
Hocam yeni aldım monitörü içinden çıkan HDMI kablosu ile alabiliyorum 180 acaba problem bende mi?

Bende aynı monitörü kullanıyorum bende DisplayPort kablosu ile baglanmadigımda OC mode aktiflestirilemiyordu. Bende DP kablosu ile sorunu çözdüm.
 
Bende aynı monitörü kullanıyorum bende DisplayPort kablosu ile baglanmadigımda OC mode aktiflestirilemiyordu. Bende DP kablosu ile sorunu çözdüm.

Monitörü ilk aldığımda gelip kurdum, direk kişiselleştirdim, overclock seçeneği kapalı gözüküyor, herhangi farklı bir extra ayar kurcalamadım. Tamamen renk ve göz zevkime uygun şekilde ayarlamaya çalıştım, AMD FreeSync Premium kendiliğinden aktif oldu.
 
2k ve 4k destekleme olayı tam olarak nedir ? çözünürlük olarak 1080p yazıyor da. ayrıca renk kalitesi nasıl? bazı monitörlerde renklerin soluk olduğunu söylemişlerdi, bunda öyle bir durum var mı? bakması keyifli mi

Ben kullanıyorum. 180 Hz destekliyor ama en ama en önemli kısmı 2K ve 4K destekliyor. Cidden F/P rakipsiz denilebilir.

Monitör Çözünürlük1920 x 1080
 

Yeni konular

Geri
Yukarı