Gigabyte G24F-2 alınır mı?

Eleştiride HDR özelliğinin pek iyi çalışmadığı yazıyor, bu kadar artısı varken bu göz ardı edilebilir fakat yine de merak ettim. HDR nasıl görünüyor?

Eki Görüntüle 1751964

Böyle bir monitörde kaliteli HDR bekleme zaten. Çok kötü görünmüyor. Ama Max 120Hz kullanıldığı için kullanmam ben.

Ghsoting durumu nasıl hocam? Mevcut VA panelli monitörümdeki ghosting sorunu yüzünden çok rahatsızım da.

Ghosting olarak bir problemi yok çünkü IPS panellerde neredeyse hiç ghosting yaşanmaz.

HDR açınca çok parlak oluyor renklerin canlılığı azalıyor, zaten bu monitörün 2 sorunu var biri bu diğeri de ışık sızması.

Merhaba, İtopya'da bu monitörü gördüm ve fiyatına göre iyi görünüyor. Kaliteli bir monitör müdür?

Alınır ama 200 lira daha çıkarsan daha iyisi var:

Daha kötü gibi görünüyor hocam; HDR yok, 180Hz (OC) yerine 165Hz, 100₺ daha fazla ve SS IPS değil.

Öncelikle, AOC'un kendi özel arka aydınlatma teknolojisi farkını ortaya koyuyor: Daha iyi renk gamutları. Sonrasında daha geniş görüş açıları ve daha düşük tepkime süresi (Gigabyte G24F-2; 4.10 ms, AOC 24G2spu 3.37 ms)

Ayrıca G24F-2'nin panelinin sağladığı kontrast daha yüksek olmasına rağmen Black uniformity konusunda 24G2spu daha iyi.

AOC 24G2spu panelini merak edenler için:

G24F-2 modelinin panel detaylarını paylaşamıyorum çünkü hiçbir panel sitesinde bulunmuyor ancak ınnolux üretimi bir panel kullanıyor.

Umarım yardımcı olur daha detaylı bir okuma isterseniz forumda "Gigabyte G24F2 vs AOC 24G2spu" olarak aratırsanız bir sürü konu çıkacaktır zaten.

Böyle bir monitörde kaliteli HDR bekleme zaten.
HDR 10 olmadığı için beklentim yüksek değil.

Sadece görüntüyü az da olsa iyileştiriyor mu merak ediyorum. Hiç HDR olmayan bir monitöre göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı