kindaoien
Decapat
Daha fazla
Hocam aynı monitörü kullanıyorum. HDMI 2.0 ile sorunsuz 180Hz kullanabilirsiniz, sorun ne?
Ek olarak HDMI portum dolu olduğu için DP kablo ile kullanmaya başladım. HDR açınca çok güzel oluyor, HDMI ile açınca aşırı kötü oluyordu.
Attiginiz Paugge guzel, alabilirsiniz.
Attığınız model zaten bir DP kablosu için alınabilecek en iyi kablolardan biri. VESA sertifikasından ve malzeme kalitesinden dolayı fiyatı biraz tuzlu. Bende de var uzun bir süredir kullanıyorum. Ama ben yıllar önce fiyatı daha uygunken almıştım tabii.
Evet ben de göremedim standart değil diye yazmıyor yüksek ihtimalle.Teşekkürler ek olarak 180Hz'i sorunsuz alabilirim değil mi açıklamada 165 ve 240 gördüğüm için sadece emin olamadım.
Hocam aynı monitörü kullanıyorum. HDMI 2.0 ile sorunsuz 180Hz kullanabilirsiniz, sorun ne?
Ek olarak HDMI portum dolu olduğu için DP kablo ile kullanmaya başladım. HDR açınca çok güzel oluyor, HDMI ile açınca aşırı kötü oluyordu.
Evet ben de göremedim standart değil diye yazmıyor yüksek ihtimalle.
Sorun olacağını sanmıyorum. Evde olsam 170 Hz olan monitörüme bu kabloyu takıp sonucunu yazardım ama maalesef değilim.
Destekleyeceğini düşünüyorum, bir problem olmaz. En kötü ihtimalle iade edersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.