Arkadaşlar G24F-2 kullanıyorum fakat özellikle geceleri gözlerimi çok yakıyor 40-50cm uzak olmama rağmen. Işığı sarı yapmakta istemiyorum ayarlardan. Bildiğiniz düzgün bir ayar var mı acaba göz yakmayacak monitörün netliğini bozmayacak.
Bu monitörü alacağım sanırım bende 4-5 bin arası bütçem tavsiye eder misiniz bunu?Hocam biraz kurcaladım ayarları gözümü rahatlattı bu ayar çok hoşuma gitti. Black EQ. İse 9 da şu an.
Çok memnunum hocam tavsiye ederim .Bu monitörü alacağım sanırım bende 4-5 bin arası bütçem tavsiye eder misiniz bunu?
Hp Omen 25i ve bu arasinda kaldım Hp Omen 25i inceleme videosu çeken yok Türklerden o garip geldi birazÇok memnunum hocam tavsiye ederim .
Tercih sana kalmış özellikleri hemen hemen aynı dış görüntüsü hangisi daha çok hoşuna giderse onu al .Hp Omen 25i ve bu arasinda kaldım Hp Omen 25i inceleme videosu çeken yok Türklerden o garip geldi biraz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.