Gigabyte G24F-2 monitör durup dururken bozuldu

hocam sonuç ne oldu onarılmış şekilde eline ulaştımı aynı sorunu bende az önce yasadım oyun oynarken
Ben bir aydan fazla bekledim. Tüketici hakem heyetine başvurdum. Sonuç olarak sıfır ürün gönderdiler. Yurtdışına panel için mail atmışlardı. Maile dönüş yapılmamış ki zaten bir hafta içinde yapılmıyorsa hiç dönüş yapılmaz. Başta yapılması gereken şey için 3 hafta fazladan beni bekletmiş oldular.

Arkadaşlar bugün aynı sorun bende de oldu fazla beklemek istemiyorum, Beylikdüzü itopya şubesinden 2 ay önce MSI g24f12 modelini aldım bugün oyun oynarken ekran gitti ,fazla bekleyemem işim bilgisayardan ,ve mağazaya girip bu monitörü verip üst modelini alabilir miyim

Arkadaşlar bugün aynı sorun bende de oldu fazla beklemek istemiyorum, Beylikdüzü itopya şubesinden 2 ay önce MSI g24f12 modelini aldım bugün oyun oynarken ekran gitti ,fazla bekleyemem işim bilgisayardan ,ve mağazaya girip bu monitörü verip üst modelini alabilir miyim

Zannetmiyorum hocam, garantiye yollarlar ürünü.

Hocam alta çizgiler oldu gene panel arızası.

hocam merhabalar siz monitörü gigabyte sitesinden başvuru yapıp mı gönderdiniz? yoksa distribütör firmasına başvurup mu gönderdiniz?

hocam merhabalar siz monitörü gigabyte sitesinden başvuru yapıp mı gönderdiniz? yoksa distribütör firmasına başvurup mu gönderdiniz?
İtopya'ya gönderiyorsunuz onlar Gigabyte'ın servisine yolluyor yaklaşık 1 ay gibi bir sürede paneli yenileyip gönderiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…