Gigabyte G24F-2 monitörü 180 Hz kullanmak problem teşkil eder mi?

junglepoet

Megapat
Daha fazla  
Monitör
Gigabyte G24F-2
Merhaba, Gigabyte G24F-2 monitörü 180 Hz ayarlayıp sürekli bu şekilde kullanmak uzun vade de problem yaratır mı? Ayrıca monitörün kendi ayarlarından OC modunu açmadan sadece Windows görüntü ayarlarından 180 Hz ayarlayabiliyorum ve monitörün ayarlarından Hz 180 ama OC kapalı gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Gigabyte G24F-2 monitörü 180 Hz ayarlayıp sürekli bu şekilde kullanmak uzun vade de problem yaratır mı? Ayrıca monitörün kendi ayarlarından OC modunu açmadan sadece Windows görüntü ayarlarından 180 Hz ayarlayabiliyorum ve monitörün ayarlarından Hz 180 ama OC kapalı gözüküyor.

Sorun teşkil etmez.

G24F-2'yi aylardır 180 Hz'de kullanıyorum. Bir sıkıntı olmaz.

G24F-2'yi aylardır 180 Hz'de kullanıyorum. Bir sıkıntı olmaz.
Hocam bende de aynı monitör vardı. 9-10 ay içinde panel arızası verdi. Müşteri hizmetleri bana para iadesi ve sıfırını verme seçeneği sundu. Sizce para iadesi alıp yeni monitöre geçmem mantıklı olur mu ? Bu sorunu bir daha yaşayıp yaşamayacağımdan korkuyorum açıkçası. Sizde böyle bir durum oldu mu ? Konuyu hortlatıyorum üzgünüm.

@The Ruh hastasi 180 ile 120 arasında çok fark görmediğim için 144'de kullanıyordum.

180'de kullansaydım bile arıza vereceğini düşünmüyorum. Ne kadar ücret geri alacaksanız yeni monitör tavsiyesi için konu açın, söylenen modellere göre daha iyi olup olmadığına bakarsınız.

@The Ruh hastasi 180 ile 120 arasında çok fark görmediğim için 144'de kullanıyordum.

180'de kullansaydım bile arıza vereceğini düşünmüyorum. Ne kadar ücret geri alacaksanız yeni monitör tavsiyesi için konu açın, söylenen modellere göre daha iyi olup olmadığına bakarsınız.
Hocam teknik özellik olarak Gigabyte benim için gayet iyiydi zaten. Sadece tekrar böyle bir arıza verme ihtimali düşündürdü beni. Technopat ve Reddit' te bu sorunu yaşayan insanlar da varmış çünkü. Değişim yapınca garanti süresi de uzamıyormuş sanırım. Bu sorun kronik ise değişim yapmam pek mantıklı olmaz.

Merhabalar bu başlığı açtıktan 3-4 ay sonrasında ekranın alt siyah kısımlarından çizgiler çıkmaya başladı özellikle mouse ile üstünden geçince arkasında beyaz iz bırakıyordu , bir sabah uyandığımda ise tamamen açılmadı . Servise gönderdim tamiratının yasal servis süresini geçeceği söyledikleri için para iadesi talep ettim. Şuan farklı bir marka monitör kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı