Gigabyte G24F-2 monitörün değişimini yapar mı?

883443

Picopat
G24F-2 monitörüm var. İlk aldığımda sıkıntı yoktu. Ölü piksel testinden, renklerde ki doğruluğu falan hiçbir şeyi yoktu. Görev çubuğunun sol alt kısmından başlayıp sağa doğru uzanan ve renkler değiştikçe şekli, çizgilerin rengi değişen bir hata var. Bu hata monitörün üst kısmında aynı şekil bulunmakta. İtopya üzerinden aldım ve garantisi devam ediyor monitörün. Değişim talep edebilir miyim? Bu tarz bir olay başından geçen var mı? Çizgiler için görsel ekleyebilirim fakat gerek var mı bilemedim. Kronik bir sıkıntı falan herhalde bu. Sıfırıyla değişim gönderebilirler mi?

Tabii ki değişim veya iade isteyebilirsiniz. En doğal hakkınız kusurlu bir ürün sonuçta. Kusurlu olmasa bile 15 gün içinde koşulsuz şartsız cayma hakkınızda bulunuyor.

Tabii ki değişim veya iade isteyebilirsiniz. En doğal hakkınız kusurlu bir ürün sonuçta. Kusurlu olmasa bile 15 gün içinde koşulsuz şartsız cayma hakkınızda bulunuyor.

Monitörü 2 yıl olacak neredeyse kullanıyorum. Sıkıntı çıkartır mı gene de? Bundan önceki sıkıntılarımda İtopya iplemediği için direkt Gigabyte Global'e ulaştım e-Support üzerinden.

Monitörü 2 yıl olacak neredeyse kullanıyorum. Sıkıntı çıkartır mı gene de? Bundan önceki sıkıntılarımda İtopya iplemediği için direkt Gigabyte Global'e ulaştım e-Support üzerinden.

Ben yeni satın aldınız sanmıştım. İtopya ile iletişime geçin onlar size yardımcı olur. Süreç şu şekilde ilerliyor İtopya'ya ürünü kargoluyorsunuz onlar Gigabyte'ın servisine gönderip ürünü kontrol ediyorlar eğer garanti kapsamındaysa değişim yapılır aynı ürün yoksa muadili veya bir üst modeli verilir.

Ben yeni satın aldınız sanmıştım. İtopya ile iletişime geçin onlar size yardımcı olur. Süreç şu şekilde ilerliyor İtopya'ya ürünü kargoluyorsunuz onlar Gigabyte'ın servisine gönderip ürünü kontrol ediyorlar eğer garanti kapsamındaysa değişim yapılır aynı ürün yoksa muadili veya bir üst modeli verilir.

Anlatamadım herhalde. Adamlar iplemiyor diyorum. Ekran kartıyla alakalı bir sorunum vardı sorun yok deyip 1 hafta sonra tekrar yolladılar. 1 haftalık kaybımı kim karşıladı? Bundan önce kulaklıkla alakalı bir sorunum olmuştu ve gene aynı problem yaşanmıştı. Razer ve ASUS'a ulaştıktan sonra sorunum çözüldü. Gigabyte'ya mail attım. Ulaşılmıyor hizmetleri devre dışıymış. Anlaşılan değişse bile ürün veya paneli satıp yeni monitör almak.

Probleminiz çözüldü mü? Aynı şeyi şuan ben de yaşıyorum. Aynı hatadan dolayı garantiye yolladım değişim/iade için İtopya'ya ulaşın dediler. Mail attık ama bir ilerleme olmadı.

Probleminiz çözüldü mü? Aynı şeyi şuan ben de yaşıyorum. Aynı hatadan dolayı garantiye yolladım değişim/iade için İtopya'ya ulaşın dediler. Mail attık ama bir ilerleme olmadı.

Çözülmedi. Cuma günü kargoya vereceğim. İtopya'nın iade/değişim için olan bir mail adresi var oraya mı attınız?

Ek olarak çok rezil bir monitörmüş, sorun büyüdü ekran çok garip şekillere falan giriyor bazen. Renkleri rastgele sallıyor gibi falan oluyor.

Bende aynı sorunu yaşadım 10 Nisanda kargoya verdim. 11 Nisanda ellerine ulaşan monitörü 21'inde yetkili servise vermişler. Dün yetkili servisi aradım öğrendim değişim/iade kararı çıkmış. Destek mail adreslerine mail atmamı söylediler ve fatura ile birlikte mail attım ama cevap verilmedi henüz. Böyle giderse 50 günü bulacak sanırım bu süreç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı