Gigabyte G24F-2 monitörün değişimini yapar mı?

Bende aynı sorunu yaşadım 10 Nisanda kargoya verdim. 11 Nisanda ellerine ulaşan monitörü 21'inde yetkili servise vermişler. Dün yetkili servisi aradım öğrendim değişim/iade kararı çıkmış. Destek mail adreslerine mail atmamı söylediler ve fatura ile birlikte mail attım ama cevap verilmedi henüz. Böyle giderse 50 günü bulacak sanırım bu süreç.

Ben geçtiğimiz hafta attım ve 5 iş günü beklememi söylüyorlar. Yarın son gün kendi cebimden yeni monitör aldım para yollayacak gibi değiller çünkü. Adamların yetkili servisinden bilgi almak istedim ve yüzüme bağırılarak kapatıldı. Çok kötü bir deneyimdi. Rezillik.

Ben geçtiğimiz hafta attım ve 5 iş günü beklememi söylüyorlar. Yarın son gün kendi cebimden yeni monitör aldım para yollayacak gibi değiller çünkü. Adamların yetkili servisinden bilgi almak istedim ve yüzüme bağırılarak kapatıldı. Çok kötü bir deneyimdi. Rezillik.

Ben de bekliyorum ve sıkıldım artık. 10 Nisan'da ilk maili atmıştım onlara. 21 Nisan'da onaylandı ve 14 gün içinde iade olacak dendi. Bugün 16 Mayıs. Aradım, şimdi de 13 Mayıs'ta onaylanmış ve 14 gün içinde iade olacak diyorlar… Ne diyeyim artık…

Ben de bekliyorum ve sıkıldım artık. 10 Nisan'da ilk maili atmıştım onlara. 21 Nisan'da onaylandı ve 14 gün içinde iade olacak dendi. Bugün 16 Mayıs. Aradım, şimdi de 13 Mayıs'ta onaylanmış ve 14 gün içinde iade olacak diyorlar… ne diyeyim artık…

Ben hiç beklemeden yeni monitörü aldım ve kullanıyorum. Boş işler. Adamlar iade değişim kararı çıkarttılar, 2 hafta sonra iade talebimi kabul ettiler. Müşteri hizmetleri 5 iş günü içerisinde dönüş yapılacak diyorlar 10 iş günü (4 gün hafta sonu diye bir şey demiyorum.) Sonra ben aradığım için talebimi güncellediler. Kısacası, eğer darlarsanız işiniz çözülür. Öylece bırakırsanız çok uzun sürer. Ücret iademi bekliyorum bende.

Ben hiç beklemeden yeni monitörü aldım ve kullanıyorum. Boş işler. Adamlar iade değişim kararı çıkarttılar, 2 hafta sonra iade talebimi kabul ettiler. Müşteri hizmetleri 5 iş günü içerisinde dönüş yapılacak diyorlar 10 iş günü (4 gün hafta sonu diye bir şey demiyorum.) Sonra ben aradığım için talebimi güncellediler. Kısacası, eğer darlarsanız işiniz çözülür. Öylece bırakırsanız çok uzun sürer. Ücret iademi bekliyorum bende.

Yeni aldığınız monitör modeli nedir? Ben de alacağım ama 280Hz ve IPS düzgün bir monitör uygun fiyatlı bulmaya çalışıyorum.

Yeni aldığınız monitör modeli nedir? Ben de alacağım ama 280Hz ve IPS düzgün bir monitör uygun fiyatlı bulmaya çalışıyorum.

Hz'den ziyade görüntüye odaklandığım için G2724D tercih ettim ve akıyor. Uygun fiyattan kastınız nedir? Konu açarsanız yardımcı olabilirim. Ne tarz bir monitör aradığınızı belirtir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı