GIGABYTE G24F-2 nasıldır?

Bütçe
3500
Aldım kullanıyorum aşırı ötesi memnunum. Ayarlanabilir olmasi , ips panel olması, 165hz (180hz oc) olması. Üstüne 2K ve 4K'yı en azından 60hz olsa bile açması. Her şeyiyle on numara bir monitör bu fiyata.
Şu 2K, 4K mevzusunu kavrayamadım. Birkaç gündür sosyalde konuşuluyor. Bu nasıl olabiliyor?
 
Şu 2K, 4K mevzusunu kavrayamadım. Birkaç gündür sosyalde konuşuluyor. Bu nasıl olabiliyor?
Bilmiyorum ama ayarlardan bakıldığında en üstte 3840x2160(60hz) seçeneğini gösteriyor. Test ettiğimde ise cidden sahte bir çözünürlük olmadığını anlayabiliyorum. Sanırım ekrana ek olarak bunu koymuşlar söylemeden.
 
Benim bildiğim kadarıyla AMD kullanıyorum ben AMD de Super Resolution özelliği var. Onun sayesinde oluyor 4K gözüküyor ama arada takılmalar falan oluyor yani kusursuz değil.
Hayır, direkt oyunda seçenek sunuyor. Intel kullanıyorum ve hiçbir ayar yapmadan o seçeneği kullanabiliyorsun monitörle alakalı yani ve evet kusursuz olamaz sonuçta 4k diye satılmıyor ama dizi vb. için ideal olacağını düşünüyorum.
 
Hayır, direkt oyunda seçenek sunuyor. Intel kullanıyorum ve hiçbir ayar yapmadan o seçeneği kullanabiliyorsun monitörle alakalı yani ve evet kusursuz olamaz sonuçta 4K diye satılmıyor ama dizi vb. için ideal olacağını düşünüyorum.

Alınır o zaman gidip mağazadan almayı düşünüyorum ölü piksel testi de yaptırmış olurum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı