Gigabyte G24F-2 ölü piksel çıkması

Anonim991

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
GIGABYTE G24F-2
Dostlar selam, başlıkta da görebileceğiniz üzere Gigabyte'ın monitörünü satın aldım. Ürünü İtopya mağazasından almıştım ve testi yapılmıştı. İlk aldığımda ölü piksel çıktı ve orada halihazırda değişimi yapılmıştı. 2. aldığımda da test yapıldı ve ölü piksele saptanmayınca bana teslim edildi. Şimdi size sorum şu yönde. Bu monitörde an itibarıyla 1 tane ölü piksel oluştu. Sizce İtopya'ya gitsem yine değişimi olur mu?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-05-18 at 00.17.24.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-18 at 00.17.24.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 55
Dostlar selam, başlıkta da görebileceğiniz üzere Gigabyte'ın monitörünü satın aldım. Ürünü İtopya mağazasından almıştım ve testi yapılmıştı. İlk aldığımda ölü piksel çıktı ve orada halihazırda değişimi yapılmıştı. 2. aldığımda da test yapıldı ve ölü piksele saptanmayınca bana teslim edildi. Şimdi size sorum şu yönde. Bu monitörde an itibarıyla 1 tane ölü piksel oluştu. Sizce İtopya'ya gitsem yine değişimi olur mu?
Teşekkürler.

Son zamanlarda forumda çok karşılaşıyorum İtopya'dan alınan monitörlerde ölü piksel olmasıyla alakalı iade isteyip başka bir firmaya yönelin bence şansınız varsa.

İtopya'dan ASUS TUF Gaming VG27AQ 2K aldım 1 ölü piksel çıktı sorunsuz iade ettim sıkıntı çıkarmadılar. İnternetten siparişle aldığım için değişim yerine iade aldılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı