Gigabyte G24F-2 ölü piksel

Monitörü ne zaman almıştınız 14 gün süreyi geçti mi geçmediyse ölü pixselden bahsetmeyip beğenmedim diye iade isteyin.
Dediğim gibi iade istemiyorum çünkü indirim bitti. Aldığım fiyata 165Hz monitör yok maalesef.

Sıkışmış pixel gibi geldi bana,ilk aldığımda ölü pixel yoktu bir gün bir baktım 3-5 tane nokta var,hafif bastırarak sildim geçti.
Denedim ancak geçmedi. Tekrar belirteyim. Sildiğim için olmuş olabilir mi?

GIGABYTE yetkili servisini aradığımda aldığım cevap: "3-5 arası ölü piksel mevcut ise duruma bağlı olarak değişim ya da tamir sağlıyoruz" Burdan da anlaşılacağı üzere 1 veya 2 tane ölü piksel mevcut ise maalesef değişim veya tamir talep edemiyorsunuz.

Son düzenleme:
bende geçen hafta aynı monitorü aldım 2 ölü piksel çıktı sorun etmedim çok ama renkler vs o kadar iyi değil bu forumda çok övülmüştü ¯\_(ツ)_/¯

bende geçen hafta aynı monitorü aldım 2 ölü piksel çıktı sorun etmedim çok ama renkler vs o kadar iyi değil bu forumda çok övülmüştü ¯\_(ツ)_/¯
Renk doğruluğu oyuncu monitörleri ortalamasına göre yeterli olsa da, RGB dizilimi yerine BGR tercih edilmesini anlamıyorum. Özellikle yazı yazma ve okuma konusunda yorabiliyor. "i,ö,ü,ç" gibi üstünde veya altında ufak noktalar olan harfleri okumayı çok zorlaştırıyor ve biraz rahatsızlık veriyor uzun kullanımda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı