Gigabyte G24F-2 ölü piksel var mı?

Toplam kaç tane ölü piksel vardı? Bende de bir tane var ama yollayıp yollamama konusunda kararsızım. Bir de ben alalı 8 gün geçti. Acaba değişim kabul ederler mi?

Dostum 1 adep ölü piksel vardı geçen perşembe yolladım hala değişim yapılmadı bilgine olsun yani o monitörü yollarsan iade hakkın biter gibi bir şey iade et yeniden satın alabilirsen satın al derim. Keşke ilk gelir gelmez yollasaydın benim gibi.

Dostum 1 adep ölü piksel vardı geçen perşembe yolladım hala değişim yapılmadı bilgine olsun yani o monitörü yollarsan iade hakkın biter gibi bir şey iade et yeniden satın alabilirsen satın al derim. Keşke ilk gelir gelmez yollasaydın benim gibi.
Sanmıyorum öyle saçma şey yapacaklarını. Sonuçta ben onlara kargoladığımda ilk 14 günün içerisindeydi. Şimdi e-mail attım iade istiyorum diye. Bakalım sonuç ne olacak. Birde ben aldıktan sonra çıktı ölü piksel o yüzden erken yollamadım.

Sanmıyorum öyle saçma şey yapacaklarını. Sonuçta ben onlara kargoladığımda ilk 14 günün içerisindeydi. Şimdi e-mail attım iade istiyorum diye. Bakalım sonuç ne olacak. Bir de ben aldıktan sonra çıktı ölü piksel o yüzden erken yollamadım.

Dostum monitör bugün elime ulaştı beğenerek ve bayağı araştırarak aldım çok güzel kullanışlı 1080p IPS segmentte bence alınabilecek F/P en iyi monitörlerden. Sadece 1 hafta beklemem dışında sıkıntı olmadı. Ölü piksel ghosting şu anda yok ileride ne olur bilmiyorum.

Dostum monitör bugün elime ulaştı beğenerek ve bayağı araştırarak aldım çok güzel kullanışlı 1080p IPS segmentte bence alınabilecek F/P en iyi monitörlerden. Sadece 1 hafta beklemem dışında sıkıntı olmadı. Ölü piksel ghosting şu anda yok ileride ne olur bilmiyorum.
Bende iade istedim. İadem kabul edildi ve yerine AOC 24" 24G2SPU/BK aldım. Ancak benim klasik şanssızlığım yüzünden monitörde 3 adet ölü piksel çıktı. Gidip değişim yaptım ancak şimdi de monitörü beğenmedim (son gönderime bakabilirsin). İade isteyeceğim. Cidden sıkıldım artık...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı