Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G2SPU/BK

Makaleler
3
Günlerdir bu ikı monitör arasında gidip gelmekteyim. Bütçem tam tamına 3800TL. Ve öğrenci olduğum için daha çıkamam gibi duruyor. Ama bir ihtimal AOC için arkadaşımdan borç alabilirim. İkisi arasında bildiğim en belirgin farklar; Gigabyte olanda hoparlör yokken AOC'da mevcut. AOC'un ekranı Gigabyte'den daha parlak, Gigabyte 180Hz(OC) iken AOC 165Hz, Gigabyte'den DP çıkmıyorken AOC'dan çıkıyor. Yani 200TL borç almaya değecek kadar fark var mı idrak edemedim. Gigabyte'nin tasarımı bana daha hoş geldi. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum dostlar.

Günlerdir bu ikı monitör arasında gidip gelmekteyim. Bütçem tam tamına 3800TL. Ve öğrenci olduğum için daha çıkamam gibi duruyor. Ama bir ihtimal AOC için arkadaşımdan borç alabilirim. İkisi arasında bildiğim en belirgin farklar; Gigabyte olanda hoparlör yokken AOC'da mevcut. AOC'un ekranı Gigabyte'den daha parlak, Gigabyte 180Hz(OC) iken AOC 165Hz, Gigabyte'den DP çıkmıyorken AOC'dan çıkıyor. Yani 200TL borç almaya değecek kadar fark var mı idrak edemedim. Gigabyte'nin tasarımı bana daha hoş geldi. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum dostlar.

Bende ikisi arasında kalıp AOC modeli sipariş ettim gelmesini bekliyorum.

G24F-2 aldım DP çıktı. Değmez bir de. Ayrıca G24F-2 birkaç güne 4800TL olacak. Alacaksan al hemen.

G24F-2 aldım DP çıktı. Değmez bir de. Ayrıca G24F-2 birkaç güne 4800TL olacak. Alacaksan al hemen.

Hocam yarın kesin olarak gidip mağazadan alacağım. AOC olan monitörün internet stoku bitti ancak 2 mağazasına da yakınım. Yarına kadar stoklar ve indirimler bitmez değil mi ?

Bende ikisi arasında kalıp AOC modeli sipariş ettim gelmesini bekliyorum.

Peki neden AOC hocam aydınlatabilir misiniz?

Neden Gigabyte hocam bahseder misiniz?

Hocam yarın kesin olarak gidip mağazadan alacağım. AOC olan monitörün internet stoku bitti ancak 2 mağazasına da yakınım. Yarına kadar stoklar ve indirimler bitmez değil mi?

İkisi de üzmez. Hangisi içine siniyorsa onu al. Bitmez tabii mi?

İkisi de üzmez. Hangisi içine siniyorsa onu al. Bitmez tabii mi?

Sanırım AOC hoparlörü olmasıyla beni cezbetti. PC başında yemek yemeyi seviyorum ve bir yandan video izliyorum. Kulaklık takmak zulüm oluyor yemek yerken. O yüzden hoparlör benim için iyi bir artı. Teşekkürler görüşleriniz için.

Hocam yarın kesin olarak gidip mağazadan alacağım. AOC olan monitörün internet stoku bitti ancak 2 mağazasına da yakınım. Yarına kadar stoklar ve indirimler bitmez değil mi?

Öncelikle Technopat'ın bu konuda detaylı bir incelemesi var bunu baz alarak sipariş ettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle Technopat'ın bu konuda detaylı bir incelemesi var bunu baz alarak sipariş ettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlginize teşekkür ederim. Videoyu inceledim ve sanırım benim aradığım monitör tam olarak bu. Bir aksilik olmaz ise yarın mağazadan teslim alacağım. İyi sosyaller dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı