Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G2SPU

İki monitörün de birbirinden güzel yanları var. Kronik belirgin sorunları yok fakat AOC'un renk kalitesi Gigabyte'ı ezer. Arada çok fiyat farkı yoksa AOC'u öneririm.

AOC daha iyi. Ama Gigabyte da 180Hz.

24G2SPU kullanıyorum her monitörde olabileceği gibi 2 hafta sonra 1 adet sıkışmış piksel çıktı fakat Hepsiburada gibi bembeyaz web siteler hariç hiçbir yerde gözüm görmüyor. Renk kalitesi olarak çok memnunum ghosting problemi de yok. Ekranı istediğin yöne çevirebilme özelliği olması da ekstra güzelliği.

Hocam ben Gigabyte monitör kullanıyorum 2K 165 Hz yaklaşık 1.5 yıl oldu ve hiç sorun yaşamadım önceden MSI kullanıyorudum ve sonradan oluşan ölüpikselden dolayı iade ettim. AOC da kaliteli ancak benim tercihim Gigabyte olur

24G2SPU kullanıyorum her monitörde olabileceği gibi 2 hafta sonra 1 adet sıkışmış piksel çıktı fakat Hepsiburada gibi bembeyaz web siteler hariç hiçbir yerde gözüm görmüyor. Renk kalitesi olarak çok memnunum ghosting problemi de yok. Ekranı istediğin yöne çevirebilme özelliği olması da ekstra güzelliği.

Benim bir arkadaşımda AOC kullanıyor ama onda masaüstünde yazılar bulanık gibi piksel piksel 1080p video açıyor video 480p gibi anlamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı