Gigabyte G24F-2 vs Omen 25i

@Saint Lucia 240 hz tarafinda viewsonic hiç yok.. aoc da neredeyse sıfır fiyatı ile satıyorlar.

165 hz tarafinda ise Hp 25i de alayım diyorum ama satıcı Ankarada. Tanıdığım da yok ki gidip baksın. Kargo yapsa bana kargo fiyatı 300tl civarı tutar herhalde. Bir de bana nasıl geleceğini kestiremiyorum.. satıcıya tamamen güvenmem lazım monitör hakkında soyledikleri konusunda.. Ya da biraz kendimi zorlayıp sifir aoc 24g2spu alacağım.. itopya daki indirimli stokları kaçırdığım için üzüldüm.

Ya da son çare dell g2422hs veya g2722hs ikinci el İstanbul içi bulabilirsem artık. Kısmet. Bu arada yardımlarınız için çok çok teşekkür ediyorum sizi de çok yordum bugün. Konu hakkında ilen birinden bilgi almak beni daha çok mutlu etti. Teşekkürler.

Son düzenleme:
@Saint Lucia 240 Hz tarafinda ViewSonic hiç yok. AOC da neredeyse sıfır fiyatı ile satıyorlar.

165 Hz tarafinda ise HP 25i de alayım diyorum ama satıcı Ankara'da. Tanıdığım da yok ki gidip baksın. Kargo yapsa bana kargo fiyatı 300TL civarı tutar herhalde. Bir de bana nasıl geleceğini kestiremiyorum. Satıcıya tamamen güvenmem lazım monitör hakkında soyledikleri konusunda. Ya da biraz kendimi zorlayıp sifir AOC 24G2spu alacağım. İtopya'daki indirimli stokları kaçırdığım için üzüldüm.

Ya da son çare Dell G2422HS veya G2722HS ikinci el İstanbul içi bulabilirsem artık. Kısmet. Bu arada yardımlarınız için çok çok teşekkür ediyorum sizi de çok yordum bugün. Konu hakkında ilen birinden bilgi almak beni daha çok mutlu etti. Teşekkürler.

Estağfurullah hocam. Forumda sizlerle konuşmak için varız.
Bu ürünlere para veriyoruz ve seçim esnası epey yorucu oluyor.
Fikir birliğinde bulunmak iyidir.
Ankara'dan monitör almak masraflı ve riskli olur. O topa girme.

Sistemin güncel bir sistem ve 3060 Ti diyorsun. 240Hz FPS oyunlarda rahatlıkla alır hatta üstünü alırsın. Gönlüm 240Hz monitör bulabilmendi.

Diğer seçenekler AOC ve Dell üzerineyse AOC çok daha iyidir.
Dell son seçenek olsun.

@Saint Lucia benim de gönlümden geçen 240 hz idi belki aoc 5000tl civarı bulabilir miyim dedim ama. Az kullanılmış olanlari 6500-7000tl civarı satıyorlar. Zaten sıfır 7300tl. Kısmet meselesi. Benim de genelde pek kısmetim olmuyor. Birsey beğenirim param olmaz kalırsa alırım derim ama kalmaz:) olunca da bana ucuza denk gelmez.. öyle yani.. gerçekten sizin gibi bilgili kişi olarak tavsiye almak beni ziyadesiyle mutlu etti.. sayenizde bende birseyler öğrenmiş oldum. Çok teşekkür ederim tekrardan.. Başka hangi konu alanlarında sizden tavsiye alabilirim?

Başka hangi konu alanlarında sizden tavsiye alabilirim?

Hocam ağırlıklı monitör. Diğer konularda araştırma yapmam gerekiyor. Ona vakit bulamıyorum. Bu en azından kafamdaki bilgi. 👍

240Hz monitör bulamıyorsan, 165Hz 27 inç monitörde fena olmuyor.

@Saint Lucia Nvidia denetim masasina girmiştim. Monitör g sync uyumlu değil diye bir uyarı vardı ondan sordum.. hiç dikkat etmedim destekleyip desteklemedigini.. aoc da indirim gelmiş ne kadar üzüldüm. onu alırdım ama yapacak birsey yok.

Şayet bir sıkıntı olmuyorsa kayda değer bununla yola devam tek eksi yönü yukarı aşağı inmiyor oluşu. Monitör biraz yukarıda kaldı oturma pozisyonuna göre koltuk ayarı da en sonda olmasına rağmen.

@Saint Lucia NVIDIA Denetim Masası'na girmiştim. Monitör G-Sync uyumlu değil diye bir uyarı vardı ondan sordum. Hiç dikkat etmedim destekleyip desteklemedigini. AOC da indirim gelmiş ne kadar üzüldüm. Onu alırdım ama yapacak bir şey yok.

Uyumlu değil uyarısını forumun %90'ını alıyordur emin ol. Ben de ROG monitör var aynı uyarıyı veriyor. Bu sana garip gelmesin.
Gömülü yani içinde G-Sync çipi olmayan monitörlerin hepsi dediğim yöntem ile aktif oluyor. Monitörden değil ekran kartı üzerinden G-Sync açıyorsun. Kalın yazdım ki net anlaşılsın.

AOC'ta gömülü G-Sync yok. Onda da aynı şekil çalışıyor. Sync üzerinden açılıyor G-Sync.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı