Çözüldü Gigabyte G24F2 1080p monitörde 4K çözünürlük nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berk41

Hectopat
Yer
Kocaeli
Monitör
Gigabyte G24F2
Sorunum budur bu sorun yüzünden FiveM uygulamasında 6.6 yapamıyorum sahte 4K çözünürlük var.

Çözüm
Sorunum budur bu sorun yüzünden FiveM uygulamasında 6.6 yapamıyorum sahte 4K çözünürlük var.

Sorunu geçici olarak bir çözüm olarak Full screen yerine tam ekran penceleriye alıp masaüstü çözünürlüğümü yapmak istedigim çözünürlüğü yaptıktan sonra oyunada o çözünürlük hali ile işliyor.
Bendede aynı monitör var fakat sorununuz ne tam olarak anlayamadım foto lu şekilde anlatırmısınız

Bende de aynı monitör var fakat sorununuz ne tam olarak anlayamadım fotoğraf lu şekilde anlatır mısınız?

Merhaba öncelikle sorunum şu.
Bu resimde göründüğü gibi (windowed Full screen olacak SS almak için windowed yaptım)

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu altta görmüş olduğun sahte 3840x2160 gibi çözünürlükler yüzünden maalesef oyundaki çözünürlüğüm işlenmiyor ve ekran genişlemiyor. Heryerde çözümünü arıyorum sahte çözünürlük işleminin kaldırışını bilmediğim için.

Sorunum kısaca bu eğer biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

Kanka bildiğim kdr onları kaldırma gibi bir durum yok sanırım senin istediğinde snrm oyunu 4,3 yapmak ve ekran sağ sola geniş olması mı?

Onlar monitör 2 k ve 4 k sinyallerini desteklediği için silinemez diye düşünüyorum

Anladım teşekkürler.

Evet bu arada oyunun geniş olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…