Deneyeceğim hocam.Hocam sınırsız yerine FPS'i limitleyip deneseniz? Mesela 165Hz oynuyorsanız 170 FPS sabitleyin 1080p'de tekrar deneyin.
Deneyeceğim hocam.Hocam sınırsız yerine FPS'i limitleyip deneseniz? Mesela 165Hz oynuyorsanız 170 FPS sabitleyin 1080p'de tekrar deneyin.
Arkadaşlar bir sorun olacaktı Alt Tab yapınca 3 saniye ekran kararıyor onu nasıl düzelteceğiz bilgisayarım kötü değil.
ESKİ monitörümde sıkıntı yoktu o kırıldı ertesi gün bunu aldım böyle bir sorunla karşılaştımBu bende de bazen oluyor, bazı oyunlarda alt tab attığımda 2 saniye falan sürüyor. Bence oyunlarla alakalı monitörden değil de.
Dediğim gibi hocam bazı oyunlarda bende de oluyor, her şeyde mi bunu yaşıyorsunuz? Hani Google'da bile Alt Tab attığınızda böyle mi oluyor?ESKİ monitörümde sıkıntı yoktu o kırıldı ertesi gün bunu aldım böyle bir sorunla karşılaştım
Hocam bunu nasıl düzeltirimDediğim gibi hocam bazı oyunlarda bende de oluyor, her şeyde mi bunu yaşıyorsunuz? Hani Google'da bile Alt Tab attığınızda böyle mi oluyor?
Hocam bunu nasıl düzeltirim?
Normal, bende de oyle.
Nasıl normal hocam 1 Cm'lik siyah ekran var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.