Gigabyte G24F2 monitör bozulmasının nedeni nedir?

DoqToR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lisans Öğrenci
Monitör
Gigabyte G24F2
Merhaba, dün gece bilgisayarda video edit yaparken birdebire monitörüm bozuldu. Bilgisayarımı ve monitörümü 8 ay önce aldım. Sorun ne olabilir?
Bilgisayar: Ryzen 5600 ve RTX4060'lı hazır sistem.
Monitör: Gigabyte G24F2.

IMG-20240817-WA0000.jpg

Sıvı teması olmuş olabilir mi?
Bugün hiç silmedim normalde ıslak bezle siliyorum

Ya ben internette sorunun bilgisayardan olduğuyla ilgili birkaç şey okudum, monitörü garantiye göndereceğim ama sorun bilgisayarla alakalı olabilir mi ?
Eğer öyleyse sadece ekran kartını mı garantiye yollamalıyım yoksa bilgisayarı komple göndermeliyim ?

Son düzenleme:
Bugün hiç silmedim normalde ıslak bezle siliyorum

Ya ben internette sorunun bilgisayardan olduğuyla ilgili birkaç şey okudum, monitörü garantiye göndereceğim ama sorun bilgisayarla alakalı olabilir mi?
Eğer öyleyse sadece ekran kartını mı garantiye yollamalıyım yoksa bilgisayarı komple göndermeliyim?

Bu sorun bence ekran kartıyla ilgili değil direk ekranla ilgili gibi duruyor. Başka bir ekran ya da TV ile deneyin net belli olur.

Bu sorun bence ekran kartıyla ilgili değil direk ekranla ilgili gibi duruyor. Başka bir ekran ya da TV ile deneyin net belli olur.
Tamamdır çok sağol evde televizyon var kumanda alıp HDMI ile bilgisayara bağlayıp deneyeceğim.

IMG-20240817-WA0004.jpg

televizyona bağladım sorunsuz çalıştı ama ben bu monitörü garantiye göndereceğim o gelene kadar televizyonu kullansam sorun olur mu ?

Bir de ekran tam sığmadı her çözünürlüğü denedim sağdan soldan ve aşağıdam ekran taşıyor sığdırmanın bir yolu var mı ?

Buldum bu arada televizyonun kumandasından ayarlanıyormuş

Son düzenleme:
Bir sorun olmaz kullanın. Garantisi varsa gönderin fakat dediğim gibi sıvı temasından dolayı olduysa kullanıcı hatası deme ihtimalleri çok yüksek. Şansınızı deneyin.

Bir sorun olmaz kullanın. Garantisi varsa gönderin fakat dediğim gibi sıvı temasından dolayı olduysa kullanıcı hatası deme ihtimalleri çok yüksek. Şansınızı deneyin.
Vallaha dediğim gibi gece otururken durduk yere bir anda gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı