Gigabyte G25F2 ayarlar nasıl olmalı?

Hocam merhaba monitör bugün elime ulaştı onunla uğraşıyorum da renkleri bir türlü ayarlayamadım. Renkler böyle daha açık renkte ve sarımsıya kaçarmış gibi gözüküyor. Siz hangi ayarda kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Color temperature ayarını değiştirin.

Manuel olarak da red ve Green ayarlarını azaltabilirsiniz.

Color temperature ayarını değiştirin.

Manuel olarak da red ve Green ayarlarını azaltabilirsiniz.
Eski monitörüme göre yeni monitörün siyahları daha aydınlık gözüküyor eminim ki bunun kendisi böyle değildir ama bir türlü çözemedim renkler farklı, siyahlar farklı. Halbuki yeni monitörün test değerleri eskisine göre daha iyi ama ayarları kısıtlı olduğundan mıdır bir türlü ayarlayamadım.

Eski monitörüme göre yeni monitörün siyahları daha aydınlık gözüküyor eminim ki bunun kendisi böyle değildir ama bir türlü çözemedim renkler farklı, siyahlar farklı. Halbuki yeni monitörün test değerleri eskisine göre daha iyi ama ayarları kısıtlı olduğundan mıdır bir türlü ayarlayamadım.
Eski monitörünüz neydi?

Hocam konudan bağımsız ama bende de G24F-2 monitörü var İtopya'dan almıştım ilk gelen monitörde ölü pixel var diye değişim yaptılar şimdi son 1 ayda monitörün altında yeniden çizgiler oluşmaya başladı yeniden garantiye versem kabul edilir mi edilirse sizin gibi G25F-2 modelini falan mı verirler bir bilgin var mı?
Hocam bende de aynı problem vardı ekranda çizgiler çıkmıştı geçen hafta gönderdim bugün mesaj geldi G25F-2 modeli ile değiştireceklerini söylediler sizde bir sorun yani garantiniz devam ediyorsa , o çizgi problemi kronik olduğu için değişim yapıyorlar sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı