Çözüldü Gigabyte G25F2 monitör HDMI no signal 1 hatası veriyor

• Konuyu başlatan lecx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 290
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lecx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yenı kasa ve monıtor aldım Gigabyte G25F2 modelı monitörüm var. Icımdem HDMI kablosu çıkıyor kasaya bağladığımda no signal 1 hatası verıyor. RAM'ı sokup taktık yerını degıstırdigim anakarata ekran kartına taktım hala aynı hatayı verıyor. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Ekran kartı ıcın hangi uygulamı chıpset ıcın hangi uygulamayı ındırmem lazım

Ekran kartı için modelini internete yaz ve WHQL bugüne en yakın tarihli olanı kur anakart için onun da modelini yaz driverlar kısmından chipset yazanı bul indir kur sonra yeniden başlat.
@lecx Evet internet lazım.
Tamamdır teşekkür ederim

@fercklenn kanka Yaksanlar sımdı herseyı ayarladım pc wındowsuda kuruyor ama Monıtorde ekran yenıleme hızı yerı yok ıcınden sadece hdmı kablosu çıkıyor ondan dolayımı sence ondansa yarın gudıp ona göre DP kablosu alayım

Dosya Ekleri

• IMG_3466.jpeg
    IMG_3466.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
@lecx Ekran kartı ve anakart chipset driverını kur.

Ekran kartı ıcın hangi uygulamı chıpset ıcın hangi uygulamayı ındırmem lazım

Ekran kartı için modelini internete yaz ve WHQL bugüne en yakın tarihli olanı kur anakart için onun da modelini yaz driverlar kısmından chipset yazanı bul indir kur sonra yeniden başlat.

Çözüm

Eyvallah kanka, indiriyorum şimdi.

@fercklenn vallaha kAnka çok teşekkür ederim, adamın dibisin! Karşı karşıya olsak alnından öperim. Senin sayende her şeyi hallettim. Ekran 200 Hz oldu, ekran kartı Driver'ını kurdum, anakartı da kurdum. Başka yapmam gereken bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı