Başlıktaki gibi arkadaşlar bu 3 monitör arasındayım 27inç olmasını istiyorum ve LoL Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Gigabyte tarafındayım ben ama yine de size sormak istedim hangisi alınmalı. Ekstra bunu al dediğiniz varsa belirtiniz. Bütçe 5000-6000 arası.
Dexim H270SG 27'' 180Hz 1Ms (HDMI+DP) FreeSync Sync Full HD Fast IPS Gaming Monitör - DMT004 Gen2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
1080p için en ideali 24inç olmasıdır. 27 inç monitöre 1080p kalite yetmiyor. Oyunlarda özellikle PUBG falan oynarsanız grafikleri yükseltseniz bile kalite bozukluğu görebiliyorsunuz.
Açıklası yüksek çözünürlük hoşuma giden bir şey benim. Zamanında bütün panelleri araştırmıştım da şu an aklımda kalan tek şey oyun için IPS'in iyi olduğu.
1080p için en ideali 24inç olmasıdır. 27 inç monitöre 1080p kalite yetmiyor. Oyunlarda özellikle PUBG falan oynarsanız grafikleri yükseltseniz bile kalite bozukluğu görebiliyorsunuz.
Açıklası yüksek çözünürlük hoşuma giden bir şey benim. Zamanında bütün panelleri araştırmıştım da şu an aklımda kalan tek şey oyun için IPS'in iyi olduğu.