Gigabyte G27F 2 27" vs Dexim H270sg 27" vs Cube PA-27V165F

• Konuyu başlatan Tahass
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 331
Bütçe
5000-6000

Tahass

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi arkadaşlar bu 3 monitör arasındayım 27inç olmasını istiyorum ve LoL Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Gigabyte tarafındayım ben ama yine de size sormak istedim hangisi alınmalı. Ekstra bunu al dediğiniz varsa belirtiniz. Bütçe 5000-6000 arası.

Modellere bakmadım ama rekabetçi oyunlara meraklısınız sanırım 27 inç fazla gelmez mi 21 24 arası öneriyorlar genelde.

Cube olan VA panel oyun için önermem ama çözünürlüğü yüksek önemliyse size kalmış Gigabyte hoşuma gitti benim.

27 inç almanı pek önermem. Ekran kalitesi bayağı düşüyor.
Oyunlarda ekranın yönetimi zor olduğu için önermem demiştim ben ama ekran kalitesi monitöre göre değişmez mi?

Cube olan VA panel oyun için önermem ama çözünürlüğü yüksek önemliyse size kalmış Gigabyte hoşuma gitti benim.

Oyunlarda ekranın yönetimi zor olduğu için önermem demiştim ben ama ekran kalitesi monitöre göre değişmez mi?

1080p için en ideali 24inç olmasıdır. 27 inç monitöre 1080p kalite yetmiyor. Oyunlarda özellikle PUBG falan oynarsanız grafikleri yükseltseniz bile kalite bozukluğu görebiliyorsunuz.

Kafamı kurcalayan şeyler de onlar biriniz çözünürlüğü yüksek birinin paneli iyi vb. karar veremiyorum :(

Açıklası yüksek çözünürlük hoşuma giden bir şey benim. Zamanında bütün panelleri araştırmıştım da şu an aklımda kalan tek şey oyun için IPS'in iyi olduğu.

1080p için en ideali 24inç olmasıdır. 27 inç monitöre 1080p kalite yetmiyor. Oyunlarda özellikle PUBG falan oynarsanız grafikleri yükseltseniz bile kalite bozukluğu görebiliyorsunuz.

Kral peki attığım 2K monitör nasıl bakar mısın rica etsem.

Açıklası yüksek çözünürlük hoşuma giden bir şey benim. Zamanında bütün panelleri araştırmıştım da şu an aklımda kalan tek şey oyun için IPS'in iyi olduğu.

Teşekkür ederim vakit ayırdığın için bakalım birkaç kişi daha yorum yaparsa ona göre karar vereceğim.

Aslında en iyisi yüksek çözünürlük kullanan birine sormak. Normalde benim yüksek çözünürlük ama retina olduğu için yanıltabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı