Çok güzel monitör ancak Gigabyte monitörlerde genel olarak ölü piksel diğer markalara göre daha fazla çıkabiliyorken üstüne satıcının İtopya olması bence biraz itiyor kendisinden.
Çok güzel monitör ancak Gigabyte monitörlerde genel olarak ölü piksel diğer markalara göre daha fazla çıkabiliyorken üstüne satıcının İtopya olması bence biraz itiyor kendisinden.
O sistemine ve senin ihtiyacına bağlı dostum. FPS oyunlarını daha çok oynuyorsan. 240 hz alabilirsin. Sistemin 2k için uygunsa hikayeli oyunlar oynuyorsan 2k daha iyi olur.
O sistemine ve senin ihtiyacına bağlı dostum. FPS oyunlarını daha çok oynuyorsan. 240 Hz alabilirsin. Sistemin 2K için uygunsa hikayeli oyunlar oynuyorsan 2K daha iyi olur.
Her türlü oyunu oynuyorum ancak FPS oyunları artık eskisi kadar keyif vermemeye başladı galiba 144 Hz 2K alacağım böylece 2K oynayabilmiş olurum. Teşekkür ederim.
Her türlü oyunu oynuyorum ancak FPS oyunları artık eskisi kadar keyif vermemeye başladı galiba 144 Hz 2K alacağım böylece 2K oynayabilmiş olurum. Teşekkür ederim.