PPrens Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.676 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Temmuz 2022 #11 BLuXsee dedi: Arkadaşlar 2 3 tane ölü piksel çıksa kullanılır mı yoksa iade edilmeli mi kesinlikle ? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir, benim gözüm oraya kayar durur mesela.
BLuXsee dedi: Arkadaşlar 2 3 tane ölü piksel çıksa kullanılır mı yoksa iade edilmeli mi kesinlikle ? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir, benim gözüm oraya kayar durur mesela.
dexy guy Megapat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #12 BLuXsee dedi: Arkadaşlar 2 3 tane ölü piksel çıksa kullanılır mı yoksa iade edilmeli mi kesinlikle ? Genişletmek için tıkla... Bence iade ya da değişim yapmalısın. Neden sıfır olarak satın aldığın bir şeyin kusuruna katlanmak zorunda kalasın ki?
BLuXsee dedi: Arkadaşlar 2 3 tane ölü piksel çıksa kullanılır mı yoksa iade edilmeli mi kesinlikle ? Genişletmek için tıkla... Bence iade ya da değişim yapmalısın. Neden sıfır olarak satın aldığın bir şeyin kusuruna katlanmak zorunda kalasın ki?
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #13 PPrens dedi: Kişiden kişiye değişir, benim gözüm oraya kayar durur mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam panale nereden bakılıyor. PPrens dedi: Eski monitörünüz IPS panelse ve sağlamsa satın alabilirim. Benimki kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Alalı 2 hafta oldu 27 inc. Yusuf Tuğra dedi: Hocam panale nereden bakılıyor. Alalı 2 hafta oldu 27 inc. Genişletmek için tıkla... @PPrens Hocam IPS değil ekrana dokunduğumda dalgalanma ve mürekkep hareketi oluyor
PPrens dedi: Kişiden kişiye değişir, benim gözüm oraya kayar durur mesela. Genişletmek için tıkla... Hocam panale nereden bakılıyor. PPrens dedi: Eski monitörünüz IPS panelse ve sağlamsa satın alabilirim. Benimki kötü çünkü. Genişletmek için tıkla... Alalı 2 hafta oldu 27 inc. Yusuf Tuğra dedi: Hocam panale nereden bakılıyor. Alalı 2 hafta oldu 27 inc. Genişletmek için tıkla... @PPrens Hocam IPS değil ekrana dokunduğumda dalgalanma ve mürekkep hareketi oluyor