hocam aklıma takılan sorum var bu LG monitörü alıcağım ama ps5'te 2k 120hz alabilirim dimi?
AAA oyunlarda zaten 60 fps alıyoruz ps5'te ama 120fps destekleyen oyunlarda mesela fortnite'da 2k 120hz alabilir miyim?
Evet, alabilirsiniz.
hocam aklıma takılan sorum var bu LG monitörü alıcağım ama ps5'te 2k 120hz alabilirim dimi?
AAA oyunlarda zaten 60 fps alıyoruz ps5'te ama 120fps destekleyen oyunlarda mesela fortnite'da 2k 120hz alabilir miyim?
Hocam hdcp diye birşey varmış monitörlerde o nedir tam olarak.Evet, alabilirsiniz.
Hocam sorunu çözdüm teşekkür ederim herşey için.Hocam hdcp diye birşey varmış monitörlerde o nedir tam olarak.
hocam aklıma yine soru takıldı bir kaç yerde gördümde şimdi LG nin monitörünü alıcağım ama 165hz ps5'te maks 120hz'e kadar destekliyor yni yine o monitör 120hz verir mi?Evet, alabilirsiniz.
Hocam hdcp diye birşey varmış monitörlerde o nedir tam olarak.
Hocam sorunu çözdüm teşekkür ederim herşey için.
hocam aklıma yine soru takıldı bir kaç yerde gördümde şimdi LG nin monitörünü alıcağım ama 165hz ps5'te maks 120hz'e kadar destekliyor yni yine o monitör 120hz verir mi?
Tamam hocam Lg nin monitörünü alıcağım o zaman teşekkür ederim.144-165Hz monitörler daha düşük Hz aralıklarını(120,75,60) verebilir. Sıkıntı olmaz.
Hocam merhabalar rahatsız ediyorum şimdi ben ps5 için gigabyte g27q monitörünü alacaktım ama bütçemde sorun çıktı o yüzden ips panel yerine VA panel alıcağım aralarında çok fark var mı zaten çok fazla Playstation oynamam ve fiyat performans olarak 1440p-2k 144hz ve üstü ps5 uyumlu VA panel monitör önerebilir misiniz?144-165Hz monitörler daha düşük Hz aralıklarını(120,75,60) verebilir. Sıkıntı olmaz.
Ve hocam benim monitör çok kötü satsam satılmaz üstüne para veriyim oynamazsınız o derece yani çok fazla ekstra ekstra özellik istemiyorum belirttiğim özellik olsun yeter ve Şuan diyelim 3000 TL’lik monitör bile benim monitöre 5 basar.144-165Hz monitörler daha düşük Hz aralıklarını(120,75,60) verebilir. Sıkıntı olmaz.
Tamam hocam Lg nin monitörünü alıcağım o zaman teşekkür ederim.
Hocam merhabalar rahatsız ediyorum şimdi ben ps5 için gigabyte g27q monitörünü alacaktım ama bütçemde sorun çıktı o yüzden ips panel yerine VA panel alıcağım aralarında çok fark var mı zaten çok fazla Playstation oynamam ve fiyat performans olarak 1440p-2k 144hz ve üstü ps5 uyumlu VA panel monitör önerebilir misiniz?
Ve hocam benim monitör çok kötü satsam satılmaz üstüne para veriyim oynamazsınız o derece yani çok fazla ekstra ekstra özellik istemiyorum belirttiğim özellik olsun yeter ve Şuan diyelim 3000 TL’lik monitör bile benim monitöre 5 basar.
Hocam ağırlıklı hikaye oynuyorum ama arada sırada fortnite ve rocket league takılıyorum VA panel çok sıkıntı olmazsa VA panelli bir monitör alacağım ve attığınız 2 monitör ps5 uyumlu değil mi 2k 120hz verir yani dimi?Bunlara bakabilirsiniz:
![]()
Dell S2722DGM Monitör
Dell S2722DGM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
AOC Q27G2E/BK Monitör
AOC Q27G2E/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ghosting olarak IPS'lerden daha kötü performans verirler ama rekabetçi oyunlar için kullanmayacaksınız galiba monitörü. O yüzden sizin için daha az sıkıntı yaratır.
Ve hocam link atamıyorum kusura bakmayın bu nasıldır Viewsonic VX2718Bunlara bakabilirsiniz:
![]()
Dell S2722DGM Monitör
Dell S2722DGM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
AOC Q27G2E/BK Monitör
AOC Q27G2E/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ghosting olarak IPS'lerden daha kötü performans verirler ama rekabetçi oyunlar için kullanmayacaksınız galiba monitörü. O yüzden sizin için daha az sıkıntı yaratır.
Ya Dell monitörünü alacağım yada viewsonic hangisi iyidir dersiniz onu alırım.Hocam ağırlıklı hikaye oynuyorum ama arada sırada fortnite ve rocket league takılıyorum VA panel çok sıkıntı olmazsa VA panelli bir monitör alacağım ve attığınız 2 monitör ps5 uyumlu değil mi 2k 120hz verir yani dimi?
Ve hocam link atamıyorum kusura bakmayın bu nasıldır Viewsonic VX2718
Hocam ağırlıklı hikaye oynuyorum ama arada sırada fortnite ve rocket league takılıyorum VA panel çok sıkıntı olmazsa VA panelli bir monitör alacağım ve attığınız 2 monitör ps5 uyumlu değil mi 2k 120hz verir yani dimi?
Ve hocam link atamıyorum kusura bakmayın bu nasıldır Viewsonic VX2718
Ya Dell monitörünü alacağım yada viewsonic hangisi iyidir dersiniz onu alırım.
Tamam hocam şimdi dell ile ViewSonic’in incelemelerine bakacağım tekrardan teşekkür ederim.Çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam doğru OverDrive/kontrast ayarları yapılınca. ViewSonic AOC ve Dell kadar F/P değil ama alınabilir. Üçüde 2K 120Hz verir.
hocam merhaba dellin monitöründe ghosting felan var deniliyor viewsonic'de var mı varsa ikisinde'de beni etkiler mi önemsiz birşey mi benim içinÇok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam doğru OverDrive/kontrast ayarları yapılınca. ViewSonic AOC ve Dell kadar F/P değil ama alınabilir. Üçüde 2K 120Hz verir.
Hocam ben kararımı verdim ViewSonic VX2718 modelini alacağımÇok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam doğru OverDrive/kontrast ayarları yapılınca. ViewSonic AOC ve Dell kadar F/P değil ama alınabilir. Üçüde 2K 120Hz verir.
hocam tekrardan merhaba bu linkte vx2718 modelini alacağım burda xbox ile 1440p 120hz uyumlu yazıyor ama ps'de 2k katmanı yok büyük ihtimalle sonradan 2k desteği geldiği için böyleÇok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hocam doğru OverDrive/kontrast ayarları yapılınca. ViewSonic AOC ve Dell kadar F/P değil ama alınabilir. Üçüde 2K 120Hz verir.
Tamam hocam şimdi dell ile ViewSonic’in incelemelerine bakacağım tekrardan teşekkür ederim.
hocam merhaba dellin monitöründe ghosting felan var deniliyor viewsonic'de var mı varsa ikisinde'de beni etkiler mi önemsiz birşey mi benim için
Hocam ben kararımı verdim ViewSonic VX2718 modelini alacağım
hocam tekrardan merhaba bu linkte vx2718 modelini alacağım burda xbox ile 1440p 120hz uyumlu yazıyor ama ps'de 2k katmanı yok büyük ihtimalle sonradan 2k desteği geldiği için böyle
LED Monitor - Support - ViewSonic BE-FR
yani hocam %100 2k 120hz çalıştırır dimi alıcağım çünkü monitörün linkinide atıyım
![]()
ViewSonic 27 Vx2718-2kpc-mhd Qhd 2560x1440 1ms 165hz 2xhdmı Dp 1500r Curved Freesync Gamıng Monitör - Fiyatı, Yorumları
ViewSonic 27 Vx2718-2kpc-mhd Qhd 2560x1440 1ms 165hz 2xhdmı Dp 1500r Curved Freesync Gamıng Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam tekrardan merhaba viewsonic alan 1 hafta sonra iade eden kişileri gördüm büük ihtimalle sizin attığınız 2k dell monitörünü alacağım size link atıcağım o linkte ps5 1440p 120hz hayır yazıyor ama yinede 1440p 120hz oynar mıyım?Evet hocam PS5'te de alabileceğinizi düşünüyorum çünkü PS5'e 2K 120Hz desteği geldiği yakın zamanda.
söylediğim dell monitörhocam tekrardan merhaba viewsonic alan 1 hafta sonra iade eden kişileri gördüm büük ihtimalle sizin attığınız 2k dell monitörünü alacağım size link atıcağım o linkte ps5 1440p 120hz hayır yazıyor ama yinede 1440p 120hz oynar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.