Gigabyte G31m-Es2 OC yaparken PC kapanması

cakmabeats15

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar anakartım g31m-es2l. Bios guncel. PSU 350 watt. İşlemcim e5200. Soğutma sistemimde idare eder. En fazla 2.50 ghz yukseltebıldım. Azıcık daha yukseltsem bile pc elektırıkler gitmiş gibi kapanıp acılıyor. Ve değerler aynı kalıyor. Voltaj vermeyi de denedım azıcık azıcık , sonuc yine aynı. OC yapma sebebim darboğaz. İşlemcim ekran kartımı besleyemiyor. Yardım edin lütfen.

gfhfhg 2486.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar anakartım g31m-es2l. Bios guncel. PSU 350 watt. İşlemcim e5200. Soğutma sistemimde idare eder. En fazla 2.50 ghz yukseltebıldım. Azıcık daha yukseltsem bile pc elektırıkler gitmiş gibi kapanıp acılıyor. Ve değerler aynı kalıyor. Voltaj vermeyi de denedım azıcık azıcık , sonuc yine aynı. OC yapma sebebim darboğaz. İşlemcim ekran kartımı besleyemiyor. Yardım edin lütfen.

Eki Görüntüle 33076
O işlemcinin standart frekans değeri zaten 2,5GHZ.
Daha yukarı seviyelerde sistem stabil kalamıyorsa boş yere zorlamayın.

Ölü bir sistemi OC ile hayata döndüremezsiniz, çünkü ölü bir sistemin OC potansiyeli bile çok düşük seviyelerdedir
. Anakart-işlemci-RAM bellek 3'lüsünü değiştirmenizi öneririm. DDR3 bir anakart üzerine inşa edin sisteminizi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı