Gigabyte G31M-S2 sisteme ekran kartı önerisi

beyazihsan

Hectopat
Kasamda yıllar önce aldığım bir ekran kartı vardı. Modelini hatırlamıyorum şimdi NVDI GT bilmem ne 1 GB falandı. Bu beni yıllarca idare etti, sağolsun istediğim oyunları rahatlıkla oynadım. Sonra bir gün kasadan patlama sesleri geldi, meğer ekran kartını üzerindeki kondansatörler mi ne yanmış... Gittik değiştirdik. Şimdi 1 yıl falan geçti yine aynı sorunu verdi. Yine konsansatörler patlamış. Oyunlara girince ekran kararıyor reset gerektiriyor. Hatta bazen oyunlara girmeden de yapıyor. Şimdi size sorularım şunlar:

1) Ekran kartındaki bu kondansatörler neden patlar? Yine tamir yoluna gitmemi tavsiye eder misiniz?
2) Bana yeni bir ekran kartı tavsiye ederseniz, (şöyle beni 4-5 yıl daha çok üst bir performans gerekmese de yine de sorun çıkarmayacak özellikle PES için idare edecek) ne tavsiye edersiniz?

Kasanın özellikleri şöyle:
İşlemci: Intel (R) Core 2 Duo CPU E7200 2.53 GHz, -1.73 GHz
Anakart modeli: Gigabyte G31M-S2L
Bellek: 4 GB-DDR 2
Güç kaynağı: 400 W

Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

1. Ekran kartı ömrünü doldurunca olur ya da güç kaynağı dandikse de olabilir.
2. Bu sisteme 4-5 yıllık bir ekran kartı öneremem, önersem de 4-5 yıllık ömrü yok sistemin.

Temizinden bi 7750 alın... 2 sene idare eder sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…