Gigabyte G31M-S2L anakarta İşlemci önerisi

kerimozt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Intel Core 2 Duo E7300 işlemcime ekran kartı önerisi istemiştim fakat 2 çekirdek olduğu için iyi bir RAM desteği yok. Bu yüzden işlemcimi değiştirmeye karar verdim. Oynadığım oyunlar sadece Metin 2 ve LoL. Şu anki sistemde LoL'de en düşükte 80 FPS. Metin 2'de ise 2 tane Client açabiliyorum. Intel Core 2 Quad Q9400 tarzı bir işlemci tavsiye eder misiniz veya başka öneriniz var mı? Anakartım Gigabyte G31M-S2L, P35/G33/G31.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba. Intel Core 2 Duo E7300 işlemcime ekran kartı önerisi istemiştim fakat 2 çekirdek olduğu için iyi bir RAM desteği yok. Bu yüzden işlemcimi değiştirmeye karar verdim. Oynadığım oyunlar sadece Metin 2 ve LoL. Şu anki sistemde LoL'de en düşükte 80 FPS. Metin 2'de ise 2 tane Client açabiliyorum. Intel Core 2 Quad Q9400 tarzı bir işlemci tavsiye eder misiniz veya başka öneriniz var mı? Anakartım Gigabyte G31M-S2L, P35/G33/G31.
Quad Q9400 yeterli olacaktır hocam fazlasına gerek yok zaten o oyunlara.

PSU modelini yazarsanız iyi olur yada tüm sistemi yazarsanız. Xeon alabilirsin biraz O.C yapıp 1030 takabilirsin.

300W PSU İntel Core 2 Duo 2.66 GHz, AMD Radeon 3450 ekran kartı var 512MB'lik. RAM desteği olmadığı için işlemci değiştirip ekran kartını da 9800 GT yapmayı düşünüyorum. Quad 9400 + 8 GB RAM + 9800 GT 1 GB ekran kartı işimi görür mü acaba? Şu an 3 gb ddr2 ram var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı