Gigabyte G41M-ES2l RAM uyumluluğu

Tek modül 8 GB DDR2 RAM yok, maksimum 4 GB DDR2 RAM var fakat onlar da çok zor bulunuyor ve AMD uyumlular. Bu anakart için maksimum 2+2 GB DDR2 RAM yapabilirsiniz.

Bu mesajım için söylüyorsunuz sanırsam? Siz 8 GB RAM buldum demiştiniz, ben de diyorum ki tek modül 8 GB RAM desteği yok, slot başına 4 GB DDR2 RAM destekliyor. Fakat 4 GB DDR2 bellekleri de bulmak aşırı zor olduğundan maksimum 2+2 GB DDR2 şeklinde yapabilirsiniz.

Bu mesajım için söylüyorsunuz sanırsam? Siz 8 GB RAM buldum demiştiniz, ben de diyorum ki tek modül 8 GB RAM desteği yok, slot başına 4 GB DDR2 RAM destekliyor. Fakat 4 GB DDR2 bellekleri de bulmak aşırı zor olduğundan maksimum 2+2 GB DDR2 şeklinde yapabilirsiniz diyorum.

Tamam güzel kardeşim şimdi şöyle açık anlattığın için anladım ben RAM'i alarak maceraya devam edeceğim belki mucize çalışır bir bilgi edinmiş oluruz tekrar sağ ol.

Tamam güzel kardeşim şimdi şöyle açık anlattığın için anladım ben RAM'i alarak maceraya devam edeceğim belki mucize çalışır bir bilgi edinmiş oluruz tekrar sağ ol.

Güzel kardeşim hitabı dışında rica ederim, maceraya atılıp da paranız boşa gitmesin bence.

Çok fazla bir miktar değil fiyatı olmaz ise satarım belki uyumlu anakartı olan birisi alır hem ender bir parça 8 GB DDR2 tek modül RAM.
Bahsettiğiniz RAM'in ECC Server tipi olma ihtimali de var. Buna uygun anakart bulmak da zor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı