Gigabyte G41MT-S2P sisteme işlemci önerisi

frhtyldz

Femtopat
Daha fazla  
"Pentium 4 – LGA 775 soket – 945GC, 945GZ, 946PL, 946GZ yonga setleri"

Merhaba. Elimde DDR3 olan, Gigabyte G41MT-S2P model bir anakartım var. Yukarıdaki yonga setine uyumlu ama ben kullandıgım işlemciyi degiştirmek, bir nebze de olsa cıhazı güçlendirmek ve hızlandırmak istiyorum. Bunun için uyumlu işlemci nasıl bulabilirim?

Kendi işlemcim Intel Pentium Dual-Core E5700 @3, 00 GHz. Bunun yerine yüksek performanslı bir işlemci ne koyabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Pentium 4 – LGA 775 soket – 945GC, 945GZ, 946PL, 946GZ yonga setleri"

Merhaba. Elimde DDR3 olan, Gigabyte G41MT-S2P model bir anakartım var. Yukarıdaki yonga setine uyumlu ama ben kullandıgım işlemciyi degiştirmek, bir nebze de olsa cıhazı güçlendirmek ve hızlandırmak istiyorum. Bunun için uyumlu işlemci nasıl bulabilirim?

Kendi işlemcim Intel Pentium Dual-Core E5700 @3, 00 GHz. Bunun yerine yüksek performanslı bir işlemci ne koyabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçenize göre Q9550 veya Q9400 bakabilirsiniz.

Hocam hemem hemen 2 işlemcide birbiri ile aynı performansı sunuyor önerim E5420 işlemcisi.
Daha ucuz olduğu için.

BIOS güncellemekte fayda var.
F3 sürümünü yükleyin.

Hocam o anakartlarda X nesil bile işlemci takabilmek için modlu BIOS gerekir.
Hem de sistem stabilizasyonu sağlar.

Her Xeon BIOS'u stabilite sağlıyor diye bir şey yok, @odunq hocam bizzat deneyimledi. Ben Quad serisinden yanayım, biraz araştırırsanız Q9550'yi hatta Q9650'yi bile makul fiyatlara bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı