Gigabyte G5 MF-E2ee333SD Laptopa soğutucu alınmalı mı?

UV yapamaz mıyım ki neden yapamıyorum bilgim yok o yüzden soruyorum
Artı olarak hocam üstte mesajı düzenlediniz ama görmediniz sanırım tekrardan bakma şansınız var mıdır bu yanıtladığınız mesaja

İşlemci kilitli, açmak için yolu da yok 12. nesil model olduğu için. RAM için ayrı konu açıp beni etiketleyin hocam.

UV imkan olmadığı için elinizden bunlar gelebilir zaten sadece, @erengore gene yardımcı olabilir bir şekil.
@Skynel 5 gün sonra bakabilirim. 5 gün sonra bana etiket atıp hatırlatır mısınız? Sorunu düzeltiriz.

İşlemci kilitli, açmak için yolu da yok 12. nesil model olduğu için. RAM için ayrı konu açıp beni etiketleyin hocam.
İşlemci kilitli ise bir şey yapamayız bu arada. Açmanın yolunu bulunca yapabiliriz.

Açmanın yolunu bulmak şu an pek mümkün değil, anca watt vs limitlenebilir.
@Skynel 5 gün sonra bakabilirim. 5 gün sonra bana etiket atıp hatırlatır mısınız? Sorunu düzeltiriz.

İşlemci kilitli ise bir şey yapamayız bu arada. Açmanın yolunu bulunca yapabiliriz.

Aynen hocam ama malum Clevo kasa, 100 dereceleri görüyor. Cihazın uzun süre bu sicakliklarda çalışmasındansa birazcık ödün verilebilir.

Hocam selam rahatsız ediyorum kusura bakmayın acil bir durum varda.
+%100sRGB
+165Hz
2K farka değer mi?

Aynen hocam ama malum Clevo kasa, 100 dereceleri görüyor. Cihazın uzun süre bu sicakliklarda çalışmasındansa birazcık ödün verilebilir.
Öyleyse Watt'ları 30'a sabitleyelim.

Ben olsam birkaç şey daha yaparım da işte benim elimde olması lazım cihazın.

Öyleyse Watt'ları 30'a sabitleyelim.

Ben olsam birkaç şey daha yaparım da işte benim elimde olması lazım cihazın.

Hocam frekansı belli bir frekansa sabitlesek voltaj değeri de ona göre değişiklik gösterir mi
Yani mesela atıyorum 4.2'de 100 dereceyi görüyor ve 2.4'e sabitliyor kendini ama 4.0'a aldım maksimum 95'i görüyor şeklinde gibi bir şey yapabilir miyiz?

Yani bunun 100 dereceye ulaşmasını önleyip performansın stabil kalması için ne yapabiliriz

@erengore @Artoria Pendragon
Hocam 16GB yaptım Rami dün değerler harika fakat 100 dereceye ulaşınca 2.4GHz oluyor ve FPS’lere bakın
Bu düzgün hali derece 100’e ulaşmadan:
fb6584a0-6afb-468f-bcdc-22279b224ebb.jpeg

Bu da 100’e ulaşınca 2.4GHz’e düşmüş hali:
c3708511-0a0b-4273-ac66-7cef8ebb4969.jpeg

Arada dağlar kadar fark var bunu çözmeme lütfen yardım edin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı