Gigabyte G5 vs 5600X - 6700 XT sistem

Lass Suicid3

Femtopat
Arkadaşlar kendi evimiz ve teyzemin evinde kalıyoruz sık sık. Masaüstünü uzun süre kaldığımız dönemde taşıdım teyzemin evine ama sonra geri götürdüm kendi evimize. Masaüstü taşıması sıkıntılı oluyor. Masaüstünü satıp bu laptopu almaya kalkarsam hata mı etmiş olurum? Performans farkı var biliyorum. 30k civarında daha iyi bir laptop varsa atabilirsiniz linkini.
Bu parayı vermektense daha düşük tutarlarda sistemi upgrade edebilirim. Sistemi yazmadım onu da yazayım;
  • 5600X
  • Sapphire Pulse 6700XT
  • MSI B450M Pro-VDH
  • Samsung 980 1 TB M.2 SSD.
  • Toshiba 240 GB SSD
  • Seagate 1 TB HDD
  • ID- COOLİNG SE-214 XT
  • Corsair 2x8 16 GB 3000 MHz RAM
Ayrıca Bluetooth aparatımda var. Klavyem, kulaklığım, farem güzel. Bu sistemi satıp 30K'lık laptopa geçmek mantıklı mı?

Ve ya 10K civarına CS:GO oynanabilecek seviyede bir laptop mu almalı. Masaüstüde bende kalmış olur.

Arkadaşlar kendi evimiz ve teyzemin evinde kalıyoruz sık sık. Masaüstünü uzun süre kaldığımız dönemde taşıdım teyzemin evine ama sonra geri götürdüm kendi evimize. Masaüstü taşıması sıkıntılı oluyor. Masaüstünü satıp bu laptopu almaya kalkarsam hata mı etmiş olurum? Performans farkı var biliyorum. 30k civarında daha iyi bir laptop varsa atabilirsiniz linkini.
Bu parayı vermektense daha düşük tutarlarda sistemi upgrade edebilirim. Sistemi yazmadım onu da yazayım;
  • 5600X
  • Sapphire Pulse 6700XT
  • MSI B450M Pro-VDH
  • Samsung 980 1 TB M.2 SSD.
  • Toshiba 240 GB SSD
  • Seagate 1 TB HDD
  • ID- COOLİNG SE-214 XT
  • Corsair 2x8 16 GB 3000 MHz RAM
Ayrıca Bluetooth aparatımda var. Klavyem, kulaklığım, farem güzel. Bu sistemi satıp 30K'lık laptopa geçmek mantıklı mı?

Ve ya 10K civarına CS:GO oynanabilecek seviyede bir laptop mu almalı. Masaüstüde bende kalmış olur.
10k ya alınan laptopla oynamak işkence olur.

10k ya alınan laptopla oynamak işkence olur.

MX 450'li laptoplar 12K civarında. Görüldüğü gibi işkence değil
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı