Gigabyte G750H alınır mı?

Özgür capkın

Hectopat
Daha fazla  
Bu Power supply alınır mı? Bazı yerlerde önerilmiyor. Sonuçta Gigabyte kötü bir marka değil. Adını katülemez diye düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.com'da 151 kullanıcı tarafından ortalama 5 yıldız almış. Genel olarak yorumları incelediğimde herkes çok memnun PSU'dan. Ben kendim kullanmadım fakat yorumları baz alırsak iyi bir seçim olacaktır.

Bu Power supply alınır mı? Bazı yerlerde önerilmiyor. Sonuçta Gigabyte kötü bir marka değil. Adını katülemez diye düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Sistemine bir şey olduğu taktirde muhatap bulmak istemiyorsan alabilirsin. Sırf sana bu psuyu önermemek için kayıt oldum. Aldım ve direk bozuldu.

Nasıl bozuldu? Sisteme herhangi bir zarar verdi mi? Ortada ucuz etin yahnisi durumu mu var acaba. Sisteme zarar verdi diyelim, doğru gigabyte şubesine götürmek ve zararı karşılattırmak gerekir.

Nasıl bozuldu? Sisteme herhangi bir zarar verdi mi? Ortada ucuz etin yahnisi durumu mu var acaba. Sisteme zarar verdi diyelim, doğru gigabyte şubesine götürmek ve zararı karşılattırmak gerekir.
Aynen öyle. Saçma sapan bir firmaya yaptırmışlar ve gigabyte logosu bastırmışlar. Daha sonra yabancı forumları araştırdım ve çoğu insanın sistemi bu güç kaynağından hasar görmüş. Sistemimi şu an test edemiyorum. Ancak ürünü iade ettim. Umarım sisteminizi kaliteli bir güç kaynağına emanet edersiniz.

Buraya bakın. Eğer sisteminizi uzun süre oyun oynamak için kullanıyorsanız ve sisteminiz orta seviye bir sistemse Tier C den kötüsünü almam. Biraz dedikleri şeyde abartı var ama sıralaması hiç de kötü değil.

Aynen öyle. Saçma sapan bir firmaya yaptırmışlar ve Gigabyte logosu bastırmışlar. Daha sonra yabancı forumları araştırdım ve çoğu insanın sistemi bu güç kaynağından hasar görmüş. Sistemimi şu an test edemiyorum. Ancak ürünü iade ettim. Umarım sisteminizi kaliteli bir güç kaynağına emanet edersiniz.
Saçma sapan dediğin firma CWT.😆
Corsair'in üst düzey modelleri (RMX, HXi, TX, CX) ve daha nice markanın üst modellerine üretim yapan bir şirket. Sizin dediğinize bakcak olursam ben size RMX serisinin bozulduğuna dair az çok yabancı forumlarda şahit oldum ne yani ben bu güç kaynağını önermiycem mi? Hadi onu geçtim arıza nedenini biliyor musunuz? Röle olabilir, sigorta gitmiştir, kapasitör olabilir, ani akım olabilir, şebeke kaynaklı bir gerilim sebebi olabilir.
Ben bu yapı kalitesi-birimleri ve bu sonuçları veren, bu fiyat bandında olan bir modeli niye öner miyim ki? Tam tamına 4/4'lük inceleme olmasa da en detaylısı bu ve az çok alınıp, alınmaması hakkında fikir oluşturuyor içerisindeki parçalar sonuç olarak arızaya meyilli sana bunun kimse garantisini veremez ama sallamak olmamış bu kadar da. Eğer sisteminde herhangi bir bileşende sıkıntı varsa Türkiye distribütörü ile iletişime geç.
Geçmiş olsun.

Saçma sapan dediğin firma CWT.😆
Corsair'in üst düzey modelleri (RMX, HXi, TX, CX) ve daha nice markanın üst modellerine üretim yapan bir şirket. Sizin dediğinize bakcak olursam ben size RMX serisinin bozulduğuna dair az çok yabancı forumlarda şahit oldum ne yani ben bu güç kaynağını önermiycem mi? Hadi onu geçtim arıza nedenini biliyor musunuz? Röle olabilir, sigorta gitmiştir, kapasitör olabilir, ani akım olabilir, şebeke kaynaklı bir gerilim sebebi olabilir.
Ben bu yapı kalitesi-birimleri ve bu sonuçları veren, bu fiyat bandında olan bir modeli niye öner miyim ki? Tam tamına 4/4'lük inceleme olmasa da en detaylısı bu ve az çok alınıp, alınmaması hakkında fikir oluşturuyor içerisindeki parçalar sonuç olarak arızaya meyilli sana bunun kimse garantisini veremez ama sallamak olmamış bu kadar da. Eğer sisteminde herhangi bir bileşende sıkıntı varsa Türkiye distribütörü ile iletişime geç.
Geçmiş olsun.

Bu güç kaynağını ilk sistemime taktığımda 5 dakika sorunsuz çalıştırdım. Sistemim Fx8320e ve 1050ti yani çok elektirik harcamıyor. Akım koruyuculu sniyder prizim var. Sistemi stress teste tabi tuttum ve 10 dakika sonra güç kaynağından çok yüksek ve kesintisiz bir ses geldi. Hemen şartelinden kapattım. Sıfır alınan bir üründe böyle bir sorun olma ihtimali çok düşüktür. Daha sonra bu ürünün detaylı araştırmasını yaptım ve bazı kişilerin bu model güç kaynağı yüzünden komple sistem bileşenlerini kaybettiğini öğrendim. Bu tesadüf olamaz, kaliteli olsa bile kronik bir hata mevcut. Bu benim fikrim. Sallamak olmamış demişsin de bu olayı ben yaşadım neyden bahsettiğini anlayamadım? Ben sadece uyarı yapmak istedim. Çünkü ben de hevesle bu güç kaynağını almıştım. Şimdi Sistemi test etmek için yeni be Quiet güç kaynağının gelmesini bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı