Gigabyte GA-780t D3l için işlemci önerisi

• Konuyu başlatan Emir13
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.024

Emir13

Hectopat
RAM
4GB DDR3
Merhaba. Sistemim için işlemci almayı düşünüyorum. Şu anda elimde FX-4100 var. Artık cidden gözümde çöp konumuna geldi. Anakartım Gigabyte GA-780T-D3L(rev 3.1) durumum olmadığı için anakart alamayacağım bu nedenle anakartın desteklediği bir işlemciyi mecburen almak durumundayım. Sistemde GT-1030 mevcut bu ekran kartı ile birlikte stabil çalışan ve düşük bütçeli şu an sizce hangi işlemciyi almalıyım. PSU 300W fakat değiştireceğim yüksek ihtimalle. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Valorant, CS:GO tarzı işlemci tabanlı oyunlarda düşük FPS alıyorum 75ken birden drop girip 20 30 FPS'lere düşüyor ek olarak RAM'de alacağım.

Bütçeniz nedir?
En uyguna bulduğun işlemci.
İşlemci sıcaklığınız ne durumda?
@Emir13

Daha termal macunumu değiştirmedim stok soğutucu var FX serisi olduğu için çok ısınıcak zaten soğutucu alacağım.
Bütçeniz nedir?
@Emir13

FX-6300 vs nasıl olur sizce? Aslında çok bir bütçem yok Valorant vs CS:GO'da 100+ FPS alayım yeter.

Son düzenleme:
16 GB RAM olursa +100 FPS alabilirsiniz.
@Emir13

Keşke öyle olsa fakat bu ekran kartı fena değil verim alamıyorum, işlemci çok kötü RAM'i 8 yapacağım zaten anakartım desteklemiyor 16'yı. İmkan olsa çıkarım direkt.
Bütçeniz nedir?
@Emir13

Phenom serisi nasıl olur? Phenom'lar hakkında pek bilgim yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı