Gigabyte GA-78LMT-S2PT format sonrası siyah ekran

Furkan_Özden

Femtopat
Anakart Gigabyte GA-78LMT-S2PT AM3+ ve Windows 7 format atamıyorum. Yani aslında format atılma ekranı geliyor format atılıp yeniden başladığında siyah ekranda kalıyor.
Nedenini bilen var mı?

Ya ekran kartında ya da harddisk de sorun olabilir. Eger sorun harddiskdeyse elektronik kart kısmını sökmelisin ve silgiyle bir güzel sil olmazsa sabun ve su ile yıkayabilir ve güzel bir biçimde kurutabilirsin. Sorun ekran kartında ise degiştirmeni tavsiye ederim fakat söyledigim yöntemlerede bakabilirsin internette buna dair bir sürü video var onları da izleyebilirsin yorumuma bir begeni atarsan çok sevinirim. Bu arada degiştir derken garanti sürecinden bahsediyorum kardeşim.

Ya ekran kartında ya da harddisk de sorun olabilir. Eger sorun harddiskdeyse elektronik kart kısmını sökmelisin ve silgiyle bir güzel sil olmazsa sabun ve su ile yıkayabilir ve güzel bir biçimde kurutabilirsin. Sorun ekran kartında ise degiştirmeni tavsiye ederim fakat söyledigim yöntemlerede bakabilirsin internette buna dair bir sürü video var onları da izleyebilirsin yorumuma bir begeni atarsan çok sevinirim. Bu arada degiştir derken garanti sürecinden bahsediyorum kardeşim.
Merhaba normalde sistemde Windows 7 ultimate vardı sistem kuzenimin ve benden windows 8.1 yapmamı istedi sanırım dediğin gibi hdd de sorun vardı.Bende kendi eski hdd'mi ona verip windows 8.1 kurdum. Açılmayıp siyah ekran verince sistemin desteklemediğini düşündüm ve windows 7 ye döndüm ama yinede siyah ekranda kalıyor. Ayrıca harici ekran kartı yeri bozuk. Ben ce zaten ekran kartında sorun yoktur. Bios ile falan uğraştım fakat olmadı eğer format attıysanız aşamaları biliyorsunuzdur. Atılırken ilk yeniden başlatmadan sonra böyle oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı